Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Sa Vama, od prvog osmeha Vaše bebe ...


 

dm babybonus program je namenjen svim bebama rođenim u Republici Srbiji (odnosi se samo na državljane Republike Srbije) i njihovim roditeljima, kao podrška u prve dve, najzahtevnije godine detetovog života. U dm babybonus program mogu se prijaviti sve bebe do dve godine starosti.


 

Učestvovanjem u programu Vas i Vašu bebu očekuju pokloni i mnogobrojne uštede. 

...jer se poklonima najviše radujemo! 


I pošiljka (0-6 meseci) 

Svim bebama starosti do 6 meseci dm kroz dm babybonus program daruje poklon paket, koji sadrži Pampers pants pelene veličine 3, 6-11 kg 19/1, sebamed krema 10 ml, sebamed pena za kupanje 25 ml, sebamed mleko za telo 20ml, sebamed krema protiv ojeda 10 g, Avent jastučiće za dojilje 2x2 kom, Violeta water care sensitive vlažne maramice. 56/1, NIVEA, baby my first cream 30 ml i babybonus nalepnica za auto. U paketu se takođe nalazi i korisna brošura sa savetima sa mnogobrojnim vaučerima sa popustima.

 


 


 

II pošiljka (7-12 meseci)

Kada Vaša beba napuni 6 meseci na kućnu adresu dobijate knjižicu sa vaučerima čijom realizacijom ostvarujete popuste na atraktivne baby proizvode iz našeg asortimana.


 


 

III pošiljka - 1. Rođendan (12-24 meseca) 

Kada Vaša beba napuni 12 meseci na kućnu adresu dobijate merač visine i knjižicu sa vaučerima, čijom realizacijom ostvarujete popuste na atraktivne baby proizvode iz našeg asortimana.


 


 

* U saradnji sa više od 45 partnera babybonus programa i preko 60 brendova, izabrali smo širok izbor visokokvalitetnih proizvoda koji su vam potrebne tokom bebinih prvih godina života te vam omogućujemo da pri kupovini u dm prodavnicama priuštite sebi i Vašoj bebi samo najbolje i pritom ostvarite značajne uštede.
Jer samo najbolje je dovoljno dobro za Vaše bebe!

Pronađite najbližu dm prodavnicu ovde.

 


 


 

Preuzmi

Brošura sa savetima do 6. meseci

PDF, 4,65MB

Brošura sa savetima od 7 do 12 meseci!

PDF, 2,55MB

Brošura sa savetima od 12 do 24 meseca!

PDF, 3,26MB

Menda dečije radnje - adresar!

PDF, 468KB

C&A prodavnice!

PDF, 305KB

dm drogerije u kojima se nalaze dečije čarapice

PDF, 244KB

dm drogerije u kojima se nalaze Pino proizvodi

PDF, 275KB

Vitapur prodavnice!

PDF, 259KB