Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Sa Vama, od prvog osmeha Vaše bebe ...


 

dm babybonus program je namenjen svim bebama rođenim u Republici Srbiji (odnosi se samo na državljane Republike Srbije) i njihovim roditeljima, kao podrška u prve dve, najzahtevnije godine detetovog života. U dm babybonus program mogu se prijaviti sve bebe do dve godine starosti.


 

Učestvovanjem u programu Vas i Vašu bebu očekuju pokloni i mnogobrojne uštede. 

...jer se poklonima najviše radujemo! 


I pošiljka (0-6 meseci)

Svim bebama starosti do 6 meseci dm kroz dm babybonus program daruje poklon paket, koji sadrži Pampers active baby pelene veličine 3, 6-10 kg 20/1, paketić sa mini sebamed proizvodima, Violeta water care sensitive vlažne maramice, 56/1, AVENT jastučiće za dojilje 2x2 kom, Kosilli Ultra Sensitive Baby vlažne maramice 15/1 i babybonus nalepnicu za auto. U paketu se takođe nalazi i korisna brošura sa savetima i mnogobrojnim vaučerima sa popustima.


 


 

II pošiljka (7-12 meseci)

Kada Vaša beba napuni 6 meseci na kućnu adresu dobijate knjižicu sa vaučerima čijom realizacijom ostvarujete popuste na atraktivne baby proizvode iz našeg asortimana.


 


 

III pošiljka - 1. Rođendan (12-24 meseca) 

Kada Vaša beba napuni 12 meseci na kućnu adresu dobijate merač visine i knjižicu sa vaučerima, čijom realizacijom ostvarujete popuste na atraktivne baby proizvode iz našeg asortimana.


 


 

* U saradnji sa više od 45 partnera babybonus programa i preko 60 brendova, izabrali smo širok izbor visokokvalitetnih proizvoda koji su vam potrebne tokom bebinih prvih godina života te vam omogućujemo da pri kupovini u dm prodavnicama priuštite sebi i Vašoj bebi samo najbolje i pritom ostvarite značajne uštede.
Jer samo najbolje je dovoljno dobro za Vaše bebe!


 

 


 


 

Preuzmi

Brošura sa savetima do 6. meseci

PDF, 2,99MB

Brošura sa savetima od 7 do 12 meseci!

PDF, 2,76MB

Brošura sa savetima od 12 do 24 meseca!

PDF, 2,74MB

Menda dečije radnje - adresar!

PDF, 468KB

C&A prodavnice!

PDF, 305KB