Deca


Uživajte u svakom slobodnom trenutku!

 

Svaka igra pomaže Vašem detetu u otkrivanju novih odnosa ili isprobavanju već naučenog. Tu spadaju i česta ponavljanja koja deca sa oduševljenjem prihvataju. Svaka igra, u stvari, predstavlja neprestano istraživanje i učenje, a što roditelji više učestvuju, to je bolje za dete.

Ako cela porodica odvoji malo vremena koje će provesti u nekoj zajedničkoj aktivnosti, dete će biti u prilici da nauči puno novih stvari. Mogli biste, na primer, da planirate vožnju biciklom, dan u zoološkom vrtu ili kratak izlet.

Takođe kada mama ili tata napune kadu, sreći nema kraja, kupanje je poseban događaj za mališane.

U dm -u možete pronaći pregršt proizvoda koji će upotpuniti ovaj ritual  i uneti boje i radost i  Vaše mališane još više razveseliti.

 

 

Uz DONTODENT do pravilne nege prvih zubića!

Bilo da ste veliki ili mali, nega zuba je jako važna. Čim izbije prvi zubić, počinje i njegovo pranje. dm marka DONTODENT je zato razvila posebnu četkicu za prve mlečne zubiće naših mališana.

 

Deca

Asortiman u Vašem dm-u se stalno prilagođava željama i potrebama naših kupaca. Ovde možete pronaći izbor najnovijih proizvoda iz oblasti nege tela i kose, kozmetike, zdravlja i mnogih drugih oblasti.

Prinzessin Sternenzauber balzam za usne borovnica 4,8 g

.

Balea gel za tuširanje i šampon Girls Dream 300 ml

.

SPIDERMAN šampon i gel za kupanje 250 ml

.

PAW Patrol šampon i gel Chase 400 ml

.

Saubär sapun u boji plavi 75ml

.

Balea gel za tuširanje i šampon Halfpipe 300 ml

Ne boji ni kožu ni kosu. Blage supstance čiste osetljivu dečiju kožu bez nadraživanja. Ekstrakt nevena smiruje i čisti kožu.

Masha and the Bear lipbalm 5 g 1/1

.