Kao što znate, preko naše internet stranice www.dm-foto.rs možete da poručite jedinstvene proizvode sa vašim fotografijama. U našoj ponudi možete naći širok asortiman foto poklona, zidnih dekoracija, kalendara, fotoknjiga i čestitki. Svi proizvodi se rade na jedan komad i unikatni su. Dizajnirate ih i poručujete uz pomoć našeg besplatnog programa koji možete skinuti ovde. Program je vrlo jednostavan za korišćenje i može biti prava zabava za celu porodicu. U njemu možete dodavati tekst po želji, pozadine, šablone, slatke sličice i još mnogo toga.
 

CEWE FOTOKNJIGE

Fotoknjige su došle kao prirodni naslednik klasičnih foto albuma. Pojavom digitalnih foto aparata došlo je i do promene navika pri izradi fotografija. Sve se više slika, a sve se manje slika izrađuje. Sigurno i sami imate gomilu fotografija na računaru, mobilnom telefonu i sl. Fotoknjiga je prava stvar da od tih fotografija napravite nešto posebno. Imamo fotoknjige za svaku priliku. Od Mini formata 15x11 koja staje u svaku torbicu do XXL fotoknjige formata 38x29cm koja je namenjena za posebne prilike. Takođe možete da birate vrstu korica i tehonolgiju štampe. U knjige možete upisivati teskt koji opisuje datu fotografiju, a od skoro čak dodavati i video filmiće koje možete gledati preko svog pametnog telefona ili tableta.

Sačuvajte svoje uspomene na najlepši način u svojoj CEWE FOTOKNJIZI.


 

FOTOGRAFIJE

Za ljubitelje fotografija nudimo fotografije STANDARD ili PREMIUM kvaliteta. Najpovoljnija cena sa vrhunskim kvalitetom izrade. Pioručite ih online i preuzmite u jednoj od naših mnogobrojnih prodavnica.


 

ZIDNE DEKORACIJE

Zašto ne bi svoje fotografije postavili na zidove svog stana ili kuće. Tu su fotografije na platnu sa drvenim ramom, alu-dibond, akrilik, galerijski print, fotografije na pensatoj podlozi ili vrhunac naše ponude kombinovani zidni dekor. Napravite diptih ili triptih kao savršeni dekor za vašu dnevnu sobu.


 

FOTO POKLONI

Hoćete da iznenadite dragu osobu, treba vam poklon za rođendan, nema problema. Izaberite omiljenu fotografiju i mi ćemo je izraditi na podlozi za miša, majici, snežnoj kugli ili masci za mobilni. Tu je veliki broj poklona za svaku priliku.


 

ČESTITKE I RAZGLEDNICE

Organizujete rođendan, pravite venčanje ili želite da pošaljete pozdrav prijateljima za novu godinu. U našem aosrtimanu možete naći veliki broj čestitki, pozivnica ili meni karti.


 

KALENDARI

Za početak nove godine napravite kalendar sa omiljenim fotografijama iz prethodne godine. Izaberite omiljene fotografije za svaki mesec i neka godina prođe uz drage osobe. Izaberite od malog stonog kalendara do velikog zidnog A2 formata. Izaberite jedan od preko 20 vrsta kalendara za svaku priliku.
 


 

MOBILNA APLIKACIJA

Svi znamo da je ovo vreme mobilnih telefona preko kojih završavamo većinu stvari. Sa GOOGLE PLAY-a možete preuzeti aplikaciju za android, a preko iTunes-a za Apple mobilne telefone. Naše proizvode možete poručiti i direktno preko mobilnih telefona.

Ovde pogledajte rokove izrade foto porudžbina