Sve za blistav i čist dom! 

 

Za urednu kuhinju!

 

Kuhinje su mnogima omiljeni deo doma ali ono što ponekad frustrira je da svako malo vidite neki otisak prsta. Taman kada pomislite da ste sve očistili, ugledate neku mrlju? Čišćenje kuhinje zna biti zamoran i težak zadatak koji oduzima mnogo vremena. 

Kako bi kuhinja uvek blistala stvorite rutinu u čišćenju i shvatite važnost prevencije, a kao podrška tu su Denkmit i Profissimo proizvodi kao najbolji prijatelji svake porodice.  Njihovom upotrebom ćete sa lakoćom rešiti otiske prstiju, šporet će biti besprekoran, posuđe će zablistati kao i svaki drugi segment kuhinje koji zahteva svakodnevnu ili povremenu pažnju kao što su  sudopera, kuhinjski elementi, pločice i sl.

 

 


Za mirisan i čist veš! 

Ako ste mislili da se pranje veša sastoji od toga da ga jednostavno ubacite u mašinu i dodate deterdžent i omekšivač, prevarili ste se. Naime, treba ponekad paziti na male, ali jako važne trikove. 

Ukoliko perete veš na nižim temperaturama, pažljivo birajte vrstu deterdženta prilikom kupovine i kupujte onaj na kojem je naznačeno da delotvorno pere i pri nižim temperaturama.
 

Idealna doza? Što više to bolje?
Stručnjaci napominju da je sasvim dovoljno napuniti trećinu merice deterdženta dok je za baš prljav veš dovoljna polovina merice.

U doba koncentrovanih praškova za pranje veša, potrebno je posebno voditi računa: prava količina sredstva za pranje učiniće čuda sa vašom odećom, a takođe rasteretiti vaš budžet.

Budite uvek sigurni da vam se neki drag komad tkanine nece ofarbati uz Denkmit hvatač boja.

 

 


Za blistavo kupatilo! 

Kupatilo je, mnogi kažu, najvažnija prostorija kad je reč o čišćenju. A kažu da je i za goste presudna prostorija! Naviknite sve ukućane na kratko, rutinsko čišćenje kome mogu svi da posvete neki trenutak vremena. Svakog dana  obrišite umivaonik (40 sekundi), dasku na WC šolji, istrljajte WC školjku četkom (15 sekundi), skinite vodu sa vrata tuš kabine ( 30 sekundi) ili isperite tušem zavesu (15 sekundi), skloniti kozmetiku u ormariće (30 sekundi)i  uživaćete u blistavoj čistoći i Vi i Vaši gosti. 

 

 


Za svakodnevnu svežinu! 

Kada razmislimo koliko vremena u životu provedemo unutar svoja četiri zida, postajemo svesni činjenice da nam uredan i čist dom ne pruža samo dobar osećaj i prijatnu atmosferu, nego je već i dobro poznato da je čistoća važna i iz higijensko-zdravstvenih razloga. dm marka Denkmit nudi široku ponudu univerzalnih proizvoda za čišćenje, koji mogu biti pravi saveznici u rutinskom održavanju čistoće svakog kutka Vašeg doma.

 

 


Korišćenjem eko proizvoda Denkmit nature uradite nešto zbog čega ćete biti ponosni na sebe – pomozite planeti da traje i za generacije koje dolaze posle nas! Od naših malih odluka i ponašanja zavisi kako će nam biti, kako će biti našoj deci i njihovoj deci… U dm-u možete pronaći proizvode za čišćenje i pranje domaćinstva čijim korišćenjem smanjujete emisiju CO2 i utičete na korišćenje alternativnih izvora energije. Neka i Vaš moto bude:

Pametno čistim! Čuvam prirodu!