Denkimt omekšivač za veš cvetna fantazija 50 pranja 1,5 l

Čini veš veoma mekanim i pruža mu prijatan miris. Olakšava peglanje. Štiti tekstilna vlakna i boje. Denkmit nudi „Više sigurnosti za decu“.

Denkmit detergent za fini veš Color&Care 1,5l/30 pranja

Zaštita boje i vlakana. Boje duže zadržavaju intenzitet. Štiti i neguje tekstil i smanjuje stvaranje čvorića i grudvica od vlakana na odeći.

Denkmit hvatač boje i prljavštine 24 kom

Štiti tkaninu i sprečava da tkanina oboji i ne posivi. Pogodno za sve vrste tekstila. Boje ostaju intenzivne, a bela tkanina blistava. Tokom pranja hvatač sigurno upija rastvorene čestice boje i prljavštine pre neko što dođu u kontakt sa drugim odevnim predmetima.

Denkmit parfem za veš u kapsulama Sensual Fresh 15 pranja 75 ml

Parfem za veš u kapsulama. Sa visokokoncentrisanim parfemima. Kesa može ponovo da se zatvori. Sadrži 15 kapsula. Pogodno za sve vrste tekstila-takođe za mikrofiber, sportsku i funkcionalnu odeću.

Denkmit parfem za veš u kapsulama Sweet Love 15 pranja 75 ml

Parfem za veš u kapsulama. Sa visokokoncentrisanim parfemima. Kesa može ponovo da se zatvori. Sadrži 15 kapsula. Pogodno za sve vrste tekstila-takođe za mikrofiber, sportsku i funkcionalnu odeću.

Denkmit sprej za peglanje i formu veša 500 ml

Prilikom peglanja daje vešu formu i čvrstinu i olakšava peglanje. Za peglanje bez nabora. Ne lepi se za ploču pegle. Pogodan i za veš koji se sme peglati samo na niskim temperaturama. Košulje, bluze, suknje, pantalone, itd, dobijaju na čvrstini i zadržavaju dugo formu.

Denkmit sapun protiv fleka 100 g

Velika moć čišćenja. Za ciljano uklanjanje fleka. Efikasno otklanja fleke od masnoće, ulja, karmina, paradajza, šargarepe, mastila i krvi. Idealno kao priprema za uklanjanje tvrdokornih fleka sa kragni i manžetna.

Denkmit osveživač za veš Cotton Dream 400 ml

Sa ekstraktom pamuka. Dugotrajan miris. Pogodno za upotrebu u mašini za pranje veša, kao i u sušilici. Neutralizuje neprijatne mirise. Pogodno za sav tekstil koji se pere, kao i za delikatan veš, sportsku i funkcionalnu odeću i odeću sa mikrovlaknima.