Profissimo - praktični prijatelj vašeg doma

Predstavljamo vam proizvode koji su toliko praktični da su vam sigurno nekada pali na pamet dok ste radili nešto u kuhinji. 

Možda niste znali gde biste mogli da ih kupite, ili ste pomislili da je nemoguće da takvi proizvodi uopšte postoje pa ste zato odustali od njih.
Tu smo da vas razuverimo u to.
Zato vam predstavljamo Profissimo - dm marku koja će vas iznenaditi svojom neočekivanom praktičnošću.
 


 

 


 


 


 


 

Profissimo univerzalni zatvarač
Uz ovo pakovanje dobijate 12 univerzalnih zatvarača u 3 veličine. Ako mislite da to nije dovoljno praktično, uzmite u obzir i to da se zatvarači mogu koristiti u zamrzivaču, da se mogu iskuvavati i prati u mašini za pranje sudova i da je na njima moguće pisati. Jako su korisni kada, recimo, nemate teglu za kafu, a ne želite da vam preostala kafa u pakovanju izvetri.


 


 


 

Profissimo samolepljive etikete
U pakovanju dobijate 100 samolepljivih etikata koja mogu imati raznovrsnu upotrebu. Zamislite da ste u kuhinji i da imate veliki broj neprovidnih kutijica sa začinima. Kako da znate gde je biber a gde kurkuma? Ove etiketa će vam pomoći da prebrodite tu teškoću. Osim toga, ako vam se često dešava da vam kolege sa posla uzimaju hranu, onda će ih nalepnica sa vašim imenom sprečiti u tome. Statistika je pokazala da ljudi lakše kradu kada ne znaju od koga kradu. 


 

                                                 


 


 


 


 

Profissimo poklopci za održavanje svežine 

Elastični poklopci od silikona za higijensko čuvanje i održavanja svežine isečenog povrća i voća stižu nam u dve veličine: M - Ø 55mm i L - Ø 80mm. Sigurno vam se već nekad desilo da vam ostanu delovi voća i povrća koje, poput nečiste savesti, sklanjate u najskrajnutije kutke frižidera. Sada će vam, uz ove poklopce, sve te silne polovine i četvrtine u frižideru sačuvati svežinu. 


 


 


 


 

Profissimo set kesica za šlag
Dekoracija možda nema uticaja na ukus kolača, ali sigurno može da očara goste. Uz ovo Profissimo pakovanje pored 20 jednokratnih vrećica dobijate čak 5 različitih nastavaka za dekorisanje. Na taj način se mogućnosti za impresioniranje gostiju značajno uvećavaju