Kvalitetan papirni program za kvalitetan život!  


 

Proizvode od papira za kućnu i ličnu upotrebu koristimo svakog dana. Često smo stava da je nebitno koje proizvode koristimo, ali verujte da nije tako. Pokušaćemo da Vam objasnimo zašto je to tako, kao i da Vam približimo ideju o pravilnom i kvalitetnom korišćenju papirnog programa u Vašem svakodnevnom životu.


 

Salvete, ubrusi i papirne maramice
 

Pored svoje dekorativne uloge kada postavljamo neku prazničnu trpezu, salvete imaju i svoju vrlo praktičnu ulogu. Njihovo korišćenje je, pre svega higijenskije, nego korišćenje kuhinjskih krpa za vreme obroka. Predivni motivi Profissimo salveta mogu da budu iskorišćeni i na vrlo kreativan način, kao na primer, kod izrade dekupaž uskršnjih jaja.


 

Kada pričamo o higijeni, jako je važno napomenuti da se veliki broj bakterija javlja u prostorima gde se hrana priprema i konzumira. Korišćenje pamučnih kuhijnskih krpa je u tom smislu jako opasno, jer one predstavljaju ozbiljan izvor različitih bakterija. Zato koristite kuhinjske ubruse. Na taj način ste sebe zaštitili, a i poradili na praktičnosti. Uvek birajte one višeslojne iz Saugstark & Sicher asortimana, jer su ekonomski isplativije.


 


 

Papirne maramice koristite u svakoj prilici. One bi trebalo da budu sastavni deo svake torbe, i ženske i muške. Multifunkcionalne su, ne služe nam samo kada smo prehlađeni, već i kada nam je potrebno da u nekoj situaciji obrišemo ruke ili neku površinu. Koristite Soft&Sicher maramice koje su proverenog kvaliteta da ne bi izazvali alergijske reakcije.

Olakšajte sebi život koristeći Profissimo vlažne maramice za naočare, jer je pravilna higijena naočara najbolja prevencija od različitih očnih iritacija.


 

Toalet papir i navlake za wc šolje
 

Šta reći o toalet papiru, a što već ne znamo? Ono najvažnije je, svakako, da toalet papir nikada ne treba da bude od papira sumnjivog porekla, jer korišćenje istog vrlo često može da izazove probleme. Birajte višeslojne Sanft&Sicher toalet  papire, jer su oni isplativiji.


 


 

Da bi Vam korišćenje javnih toaleta bilo bezbednije i prijatnije uvek koristite Sanft&Sicher papirne navlake za wc šolje za jednokratnu upotrebu. One štite Vas, a i ostale korisnike javnih toaleta.
 

Unapređena verzija klasičnog toalet papira je, svakako, Sanft&Sicher vlažni toalet papir. Za razliku od vlažnih maramica, ovaj tip toalet papira je razgradiv i može slobodno da se baca u wc šolju. Njegova funkcija je neuporedivo jača nego kod klasičnog toalet papira, jer zbog svoje vlažnosti nudi bolju higijenu i čistoću.


 


 


 


 

 

Papirni program

161 4

Profissimo

salvete 33x33cm, 20kom

Soft&Sicher

Soft&Sicher papirne maramice u kutiji, 3-slojne, 64 kom

Sanft&Sicher

Sanft&Sicher vlažni toaletni papir Ultra Sensitiv, 60 kom

Sanft&Sicher

Sanft&Sicher toaletni papir 5-slojni, 6 rolni

Soft&Sicher

papirne maramice, 6x8kom

Sanft&Sicher

Sanft&Sicher toalet papir Soft Comfort 8x150listova. 100% celuloza. Dermatološki ispitano.


 

SauBar

toalet papir - 3sl, 6 rolni

Saugstark & Sickher

Kuhinjski ubrusi 4 rolne x 45 lista, 3-slojni.

Regina kuhinjski ubrus love 3sl. 2/1


 

Fino

Fino papir za pečenje 8 m
*proizvod se ne nalazi u svim dm maloprodajnim objektima

Zewa 3D box zoo maramice za lice 60/1


 

Sanft&Sicher

vlažni toalet papir premium - kamilica, 70 listića