Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Otkrijte Bioré - japansku kozmetiku za vaš negovan izgled


Zapušene pore su glavni uzrok nečistoća na koži. Delotvorni Bioré proizvodi sa aktivnim ugljem oslobađaju pore od prljavštine i sebuma i pomažu u uklanjanju mitisera.

Svejedno da li se radi o maskama, gelovima za lice ili trakama - Bioré dubinski čisti pore i brine se za osvežavajući i čisti izgled vaše kože.


 


 

Bioré Clear up trakice za lice 14 kom 

Protiv mitisera. 7 trakica za lice i 7 za nos. Za dubinsko čišćenje.

Bioré trakice za nos aktivni ugalj 6 kom
Sa prirodnim aktivnim ugljem. Za normalnu do masnu kožu. Uklanja višak sebuma, nečistoće i mitisere. Momentalno oslobađa pore. Za samo 10 minuta eliminiše nečistoće. 3 puta manje sebuma nakon samo jedne upotrebe.

Bioré gel za umivanje protiv bubuljica 200 ml 
Sa prirodnim aktivnim ugljem. Za normalnu do masnu kožu. Sa salicilnom kiselinom. Bez ulja. Jedinstvena tehnologija čišćenja. Duboko čisti pore, oslobodja sebum, pomaže u borbi protiv bubuljica i sprečava nastanak novih. Ne zapušava pore. Hipoalergeno.

Bioré gel za umivanje za pore Free your pores 200 ml
Dubinski Bioré gel za umivanje protiv pora sa aktivnim ugljem uklanja 2 puta više prljavštine i nečistoća nego drugi gelovi za umivanje. Dubinski čisti pore i koži daje osvežavajući i prijatan osećaj.

Bioré 1 min termo maska za lice 4 kom
Bioré 1 minut termomaska čisti pore svojim prirodnim aktivnim ugljem. Jedinstvena formula se zagreva pri kontaktu sa vodom kako bi otvorila pore i uklonila sebum koji ih je začepio. Nakon hlađenja vaša koža će imati osvežavajući i prijatno peckavi osećaj.