Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Parfem - bočica zadovoljstva!

 

Parfem bismo mogli da opišemo kao bočicu zadovoljstva! Samo nekoliko kapi te mirisne tečnosti deluje na raspoloženje i čini ženu zavodljivom i neodoljivom. Parfemi su mešavina nekoliko stotina različitih mirisnih nota, ali svaka bočica sadrži jedinstvenu mešavinu koja parfemu daje njegovu prepoznatljivost i jedinstvenost. Mi vam dajemo predloge parfema koji će postati vaš omiljeni saputnik:
 

Hugo Boss Femme women EdP 50 ml je ležeran, blistav i radostan, sa voćnim i svetlim uvodom od mandarine, crne ribizle, sa dodirom frezije. Cvetno srce je nežno i ljupko od belog cveća – jasmina sa Madagaskara, ljiljana i ruže. Dugi trag talasa sa mošusnim notama u harmoniji sa nežnom kožicom kajsije i drvetom limuna.


 

Burberry Weekend men EdT 100 ml je parfem čija kompozicija počinje pravom citrusnom eksplozijom od bergamota, limuna, mandarine, grejpfruta uz sočni ananas i dinju. U srcu je list bršljana, sandalovina i hrastova mahovina. Baza je neočekivano slatka sa amberom i medom.


 

Bvlgari Omnia Crystalline women EdP 25 ml otvara se notama prozračnog bambusa i egzotičnim azijskim voćem nashi, koje poseduje veoma originalan svež miris sa notom jabuke i kruške. U srcu ovog privlačnog i čistog parfema je ženstven lotos, dok osnovu parfema  čine elegantne drvene note.


 

Carolina Herrera VIP 212 women EdP 30 ml je glamurozan i ekskluzivan u svojoj kompoziciji, inspirisan energičnim životom Njujorka, on je kombinacija stila i ličnog stava. Miris se razvija oko tri osnovne pulsirajuće note koje se međusobno prepliću – miris ruma i egzotičnog voća, gardenije i mošusa i ultraženstvene vanile i senzualnog skupocenog tonka zrna.