Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Sensitive nega za osetljivu kožu!

 

Koža tela i lica može postati osetljiva iz mnogo razloga, počev od činilaca životne sredine i izloženosti kože raznim spoljašnim uticajima kao što je izloženost sunčevim zracima, rashladnim klima uređajima, centralnom grejanju, ili usled neadekvatne ishrane ili pak unutrašnjih organskih promena, kao što su hormonalne ili genetske.
 

Osetljiva koža takođe reaguje na hemikalije u proizvodima za negu kože, na prekomernu upotrebu šminke, kao i na nedovoljan unos tečnosti u organizam. 


 

Nega osetljive kože zahteva strpljenje i izbor odgovarajućih krema i losiona za negu iste koji na sebi imaju oznaku Sensitive ili Ultra Sensitive, kao i unos odgovarajućih namirnica u organizam. 


 

Osetljiva koža sklona je raznim alergijama, crvenilu, sušenju, pucanju kože, kapilara i drugim neprijatnim reakcijama. Za osetljivu kožu preporučuju se isključivo blagi preparati dermatološki ispitani, koji štite od standardne nadraženosti, isušivanja, perutanja i alergijskih reakcija.


 

dm predlozi Sensitive preparata za negu lica i tela: 

 

Balea Med gel za umivanje Ultra Sensitive - uklanja šminku i nečistoće, ne sadrži parfeme, boje i konzervanas.

Balea Med noćna krema protiv bora za lice Q10 Ultra Sensitive - bez parfema, boja i konzervansa. Sa Vitaminom E, pantenolom i alantoinom.

Balea Med mleko za lice Ultra Sensitive - za čišćenje lica bez parfema, boja, konzervanasa. Nežno ali temeljno oslobađa kožu od nečistoće i šminke. Sadrži pantenol koji ne nadražuje kožu i sprečava njeno isušivanje.

Balea Med krema za telo Ultra Sensitive - umirujuća nega za suvu kožu. Bez parfema, boja i konzervanasa. Sadrži prirodne mineralne soli iz Mrtvog mora i ureu koji neguju zahtevnu, suvu kožu i kožu sklonu iritacijama. Krema za lice i telo.

 


 


 

Balea Sensitive balzam  za telo - blaga nega sa ekstraktom pamuka. Za osetljivu kožu. Namenjeno specijalno za potrebe suve kože, receptura sa aloe verom i ekstraktom pamuka intenzivno hidrira kožu i štiti je od isušivanja. Sadrži pantenol  i bisabolol. Lagana, blago mirisna emulzija se lako razmazuje i brzo upija.

Balea Med kremasti uljani losion za telo - sa betainom i glicerinom. Delotvorno hidrira suvu i osetljivu kožu I podstiče prirodnu elastičnost kože.

Balea Med mleko za  telo urea 15% - momentalna nega, 2u1 regeneracija + hidratacija. Za izuzetno suvu, grubu i osetljivu kožu. Sadrži alantoin koji umiruje kožu i poseban kompleks za hidrataciju koji obnavlja ekstremno suvu kožu i štiti je od isušivanja. Umanjuje se osećaj zetazanja kože i svraba nastao usled suve kože. Idealno za negu izuztetno suve kože na primer kao na laktovima.

Balea Med Ultra Sensitive losion za telo Mrtvo more - umirujuća nega za suvu kožu. Sadrži prirodne mineralne soli i ureu koji neguju kožu sklonu iritacijama i pružaju joj hidrantnost 24h i umiruju je. Blaga formula za negu hidrira suvu kožu i održava prirodnu  balans kože. Bez parfema, boja i konzervanasa. Testirano i preporučeno od strane nemačkog saveza za alergiju i astmu.

Balea Med losion za telo Ultra Sensitive - bez parfema i boja. Testirano i preporučeno od nemačkog saveza za alegije i astmu.Štiti kožu od isušivanja i intenzivno je neguje. Nežna formula za negu pomaže u očuvanju prirodnog zaštitnog sistema kože i posebno je pogodna za iritiranu kožu.

  


 

*Preparati testirani i preporućeni od strane nemačkog saveza za alergiju i astmu.