Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Nega problčematične mladalačke kože


 

U tinejdžerskim godinama kada se telo bori sa hormonskim promenama, vrlo često se one vide na samoj koži uglavnom lica, leđa, stomaka i ruku.
 

Koža je u tom periodu sklonija aknama i bubuljicama, koje umeju da predstavljaju problem jer pored toga što ne izgledaju lepo, takođe mogu da svrbe, bole i stvaraju neprijatan i nelagodan osećaj.

 

Ali, za negu mlade problematične kože postoje odgovarajući preparati sa hranljivim sastojcima i vitaminima, koji pružaju posebnu negu i zaštitu od štetnih spoljnih uticaja.
 

Posebno pogodni za mladu kožu sklonu aknama i iritacijama tu su sledeći Balea preparati: 


 

  • Balea piling za umivanje sa mirisom maline namenjen svim tipovima kože. Uklanja mrtve ćelije i sprečava nastajanje bubuljica. Vitaminski koktel, koji čine vitamin E i provitamin B5, sprečiće isijavanje kože.
  • Balea matirajući tonik i puder za lice 2u1 sa mirisom maline namenjen je za sve tipove kože. Radi se o formuli čija je uloga da matira lice. Pored toga, ovaj tonik-puder temeljno čisti kožu i uklanja šminku.
  • Balea BB krema daje licu posebnu nijansu i čini da ono izgleda osveženo. Specijalna formula koži daje hidrataciju 24h.
  • Balea multifunkcionalna krema- gel i maska 2u1 je dnevna nega i hidrira kožu 24h i pruža joj svež izgled zahvaljujući provitaminu B5 i viotaminu E. Svež voćni miris breskve dodatno doprinosi opuštanju mlade kože.
  • Balea vlažne maramice sa ekstraktom ružičastog grepfruta čiste i osvežavaju kožu lica. Uklanjaju prljavštinu i temeljno skidaju čak i vodootpornu šminku. Zahvaljujući mlečnim proteinima i vitaminu E ne isušuju kožu, već je hidriraju i daju joj svež ten bez sjaja.


 

  


 

dm savet: Smanjen unos šećera, a povećan unos tečnosti (vode), kao i povećana fizička aktivnost ubrzaće proces oslobađanja tela od štetnih supstanci, a samim tim i oslobađanje kože od akni i bubuljica.
 

 


 

*Kako se individualne potrebe razlikuju pre kupovine bilo kojih prozvoda za negu lica preporučujemo konsultacije sa dermatologom.