Znamo koliko je lep osećaj kada na jednom mestu možete naći sve što je potrebno za vašu negu i zato vam predstavljamo Balea proizvode za celokupnu negu vašeg tela

Balea Professional  pakovanje za kosu 1min Glossy Blond 20ml
Za prirodnu i farbano plavu kosu. Negujuća formula sa keratinom i ekstraktom šardone belog grožđa. Negujća formula sa pantenolom koja hidrira. Za lakše raščšljavanje. Čini glatkom površinu kose, za optimalnu refleksiju svetlosti i prirodni sjaj.

Balea Professional intenzivna maska za kosu Oil Repair 300 ml 
Za veoma oštećenu i lomljivu kosu. Sa keratinom i arganovim uljem. Obnavlja strukturu oštećene kose od korena do krajeva. Jača i neguje lomljivu kosu. Za zdrav, sjajni izgled kose.


 Balea maska za lice u obliku maramice Aqua 1 kom 

Za kožu kojoj je potrebna hidratacija. Intenzivno i dugotrajno hidrira. Sa ekstraktom algi. Osvežava i opušta umornu, iscrpljenu kožu. Sastojak Aqualance intenzivno hidrira kožu  i čuva je od isušivanja izazvnaim UV-zračenjem.

Balea maska za lice Berry Smoothie 2x8 ml
Ograničene količine. Za sve tipove kože. Antioksidativna formula sa pantenolom i ekstraktom brusnice i kinoe deluje efektivno protiv slobodnih radikala i štiti kožu od spoljašnjih uticaja uzrokovanih UV zračenjem.


 Balea BodyFIT lente za grudi i dekolte 3 kom 

2 lente za grudi i 1 za dekolte. Za glatku kožu. Kompleks sastojaka sa morskom solju, ekstraktom mrkih algi i kofeinom hidrira kožu. Zbog temperature tela koža lakše upija sastojke.


 Balea maska za stopala u kesici 15 ml 

Intenzivna momentalna nega sa babasu uljem i uljem makadamija oraha. Idealno i za korišćenje tokom  noći. Regenerišuće ulje makadamija oraha intenzivno neguje stopala.