BOURJOIS - Make-up brend iz Grada svetlosti!

Muzika i boja, stručnost u kombinaciji sa autentičnošću kao i čuveni slogan „Bourjois, sa ’J’ za joie de vivre“, koji je osmislio Charles Trent pedesetih godina prošlog veka, savršeno opisuju ovaj make up brend. Jer sto pedeset godina kasnije, ovo su i dalje kvaliteti u srcu brenda koji je oduvek poznavao i voleo žene i pratio ih u svim etapama njihovih transformacija. 

 


BOURJOIS HEALTHY MIX BB tonirana krema 
BOURJOIS HEALTHY MIX puder 
BOURJOIS HEALTHY MIX prajmer
 


 


 

BOURJOIS tečni ajlajner Reveal 
BOURJOIS Glamour Volume MAX maskara 
BOURJOIS Rouge de Velvet ruž za usne 
 


 


 

 

BOURJOIS Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Korektor

- Puno pokrivanje - Lagana kremasta tekstura - Glatka i hidrirana koža - Do 24-časovna dugotrajnost - Nemasna formula otporna na preslikavanje - Šest nijansi, od Ivory (100) do Chocolate (600)

BOURJOIS Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Podloga

- Puno pokrivanje - Baršunasto gladak, polu mat rezultat - Do 24-časovna dugotrajnost - Nemasna formulacija - Sastojci za negu kože (hijaluronska kiselina, vitamin E), zaštitni faktor od sunca 20 - 15 nijansi, od najsvetlije Rose Ivory (100) do najtamnije Cappuccino (620)

BOURJOIS Biglashes Oh oui! maskara

Pozdravite se dugim, intenzivnim trepavicama! Bourjois Biglashes Oh oui! je maskara koja daje spektakularni volumen i lepu boju, a istovremeno ostaje lagana i bezbrižna kao prolećna šetnja.

BOURJOIS rouge fabeleux ruž za usne

10 nijansi koje pokrivaju čitav spektar boja, od bež i roze do crvene i ljubičaste • Intenzivna, blistava satenska boja • Kremasta tekstura laganog osećaja • Postojanost i do 10 sati • Precizan ruž za profesionalno nanošenje

BOURJOIS Velvetissime olovka za usne

Velvetissime olovka glatko klizi po usnama, za precizno nanošenje. Tekstura je lagana, daje besprekoran mat rezultat. Nelepljiva tekstura, intenzivna boja u samo jednom pokretu.

BOURJOIS 1 seconde fuchsia chacha lak za nokte 11

Bourjois je preformulisao svoj 1 Seconde lak za nokte sa novom gel teksturom obogaćenom silikonom – drugim rečima, super gladak, ultrablistav i prelak za nanošenje! Lak sa genijalnom lepezastom četkicom koja se prilagođava noktu dok nanosite lak, pokriva celu površinu – savršeno – u jednom potezu.