Coquette Apricot Light dolazi u tubici od 15ml. Uzani vrh tubice omogućava kontrolisanu potrošnju proizvoda, a oblik same tubice omogućava da se proizvod iskoristi u potpunosti. Lako se nanosi prstima ili manjom zaobljenom četkicom. Može se koristiti i kao senka na kapcima i kao ruž na usnama. Coquette tečno rumenilo postoji u tri nijanse. Nijansa kajsije, maline i kupine. Svaka nijansa u sebi sadrži odgovarajuće prirodno ulje pomenutih voćkica, koje je poreklom iz Srbije. Coquette Apricot Light je nežne, pastelno narandžaste/kajsijaste nijanse. Prilagodljivo svim tonovima kože, sa efektom svežine i blistavosti na licu. Ova nijansa u sebi sadrži prirodno ulje koštice kajsije. Jedno od najboljih ulja za kožu lica. Hidrira, hrani, neguje kožu i lako se apsorbuje, bez masnih tragova. Bogato je vitaminima A, E, B17 i esencijalnim masnim kiselinama pa se koristi za lečenje raznih upala i alergija, ekcema i dermatitisa. 
 

                                       
 


 


 


 


 


 

 


 


 


 

Coquette Blackberry Rich u sebi sadrži prirodno ulje koštice kupine. Ulje je bogato omega 3, 6, 9 masnim kiselinama, vitaminom E i vitaminom C koji podstiču izgradnju kolagena. Sadrži i lutein za razliku od ostalih prirodnih ulja, što po novim studijama poboljšava elastičnost i hidrataciju. Ima veliku primenu kod svih tipova i stanja kože, za suvu i zrelu, problematičnu i masnu. Odlično je anti-age ulje. Ublažava bore, hrani, omekšava i regeneriše kožu, smanjuje hiperpigmentacije. Osim za negu kože primenjuje se i za negu kose.


 

Coquette Raspberry Smooth je intenzivno rozikaste nijanse. Nijansa idealna za postizanje efekta „rumenih obraza“. Licu pruža volumen i svežinu. Intenzivna i lako nadogradiva nijansa. Ova nijansa u sebi sadrži prirodno ulje koštice maline, koje je veoma teško dobiti zbog specifičnosti samog procesa ceđenja ulja, a benefiti samog ulja su mnogobrojni. Prirodno ulje koštice maline je idealno za sva godišnja doba. Smatra se najboljim prirodnim zaštitnim faktorom od štetnog UV zračenja zato što u sebi sadrži najvišu prirodnu koncentraciju gama-tokoferola u slobodnom obliku koji sprečavaju oštećenja kože. Ulje je bogato celim spektrom vrednih masnih kiselina pa je delotvorno u lečenju raznih upalnih procesa i ekcema, u tretiranju strija i bora. Dubinski hidrira i omekšava kožu poboljšavajući elastičnost i gipkost. Ulje je bogato vitaminom E – antioksidans, veoma važan u nezi kože jer može sprečiti oksidativna oštećenja koja mogu dovesti do preranog starenja kože.