Zašto jednostavan make-up ne biste pretvorili u moćan? Uz pomoć RIMMEL šminke, neka vaš svaki dan bude inspirisan novim look-om, a uz veliki izbor maskara, pudera, senki, ruževa i drugih proizvoda iz bogatog asortimana, inspiracija će doći sama.


 

ISTORIJA 

Od 1834. godine

 

Šta je podstaklo mladog parfimera da, zajedno sa svojom mladom porodicom, napusti svoju zemlju i otisne se u London? Šta ga je inspirisalo da napravi prvu netoksičnu maskaru i zatim je plasira tako da svako može da je priušti, umesto da se obogati na luksuznom proizvodu koji je dostupan samo nekolicini? Težnja ka pomeranju granica i potreba da preoblikuje sebe.

 

Kada su Eugene Rimmel i njegov otac osnovali kuću Rimmel 1834, lepota nije bila ono što je danas. Parfeme su nazivali sirćetom, maskara se pravila sa živom, a marketing je bio sveden na tezgu na vašaru. U vreme kada je Eugene preminuo 1890. godine, Rimmel je bio definicija maskare širom sveta, tvorac higijenskih proizvoda i kozmetike koji je lepotu pretvorio u umetnost.

 

Upravo je ova neprekidna potreba za pomeranjem granica bila pokretačka snaga za brend narednih sto godina, ono što nas je podsticalo da stalno idemo napred, da se fokusiramo na inovacije, preoblikujemo ustaljena pravila, stvaramo nove izglede i damo vam alatke za pronalaženje novih verzija vašeg izgleda.


 


 

RIMMEL Super gel lak za nokte

RIMMEL 3D Lash maskara 

RIMMEL  LASTING FINISH 25h tečni puder

 


RIMMEL kate Skulpting hajlajting paleta

RIMMEL Magnif'eyes paleta senki za oči

RIMMEL SCANDALEYES WOW WINGS maskara