Negovani šareni nokti sa s.he stylezone

U sekundi!

Sjajan trik! SPREJ ZA BRZO SUŠENJE LAKA ZA NOKTE u sekundi suši naneseni lak. Poprskaj ga s udaljenosti od oko 10 centimetara na nalakirane nokte, kratko sačekaj i spremna si za polazak!

Niko nije savršen

Brzo ukloni sitne greške nastale pri nanošenju laka za nokte! Jednostavno nanesi na mesto sa koga želiš da odstraniš nepravilnost i obriši. OLOVKA ZA KOREKCIJU LAKA sadrži ulje jojobe koje štiti kožu i uz nju dobijaš tri rezervna nastavka.

Bez zanoktica!

Nanesi, kratko ostavi da deluje, poguraj kožicu vrhom olovke i gotovo! Olovka za odstranjivanje zanoktica ujedno sprečava rast i isušivanje kožice oko noktiju.

Uljana olovka za negu noktiju!

Wellness za nokte! Uljana olovka za negu noktiju sadrži ulje čajevca, jojobe i lecitin, a treba je nanositi jednom dnevno.

Svetla strana

Bela olovka za nokte izbeljuje vrhove noktiju u sekundi: navlaži minu, prođi ispod vrhova noktiju i brzi francuski manik je gotov!

gel-like´n ultra stay

Inovativni gel-tekstura za fantastične rezultate boja. U kombinaciji sa s.he završnim lakom za nokte traje i do 10 dana! Ne sadrži toluol i formaldehid.

perfect nudes

Blage nude nijanse čine nokte dugotrajno prirodnim, lepim i zdravim a karakterističan metalik izgled će noktima dati poseban izgled

nail art liner

Sa olovkom za nokte pustite mašti na volju. Da li tačkice, linije ili neki ukras- fini vrh olovke omogućava dizajn svih vrsta.

nail growth care pen

Olovka za brži rast noktiju sa uljem slatkog badema, hidrira nokte i zanoktice. Pomaže kod slabih noktiju i pospešuje zdrav rast noktiju. Idealan za meke, tanke nokte.