Blistave oči sa s.he stylezone

Za savršene obrve!

Set za obrve sa senkom u dve nijanse savršeno naglašava obrve dajući im veću izražajnost. Lagano ukošeni aplikator omogućava precizno nanošenje i prirodan izgled obrva.

Smokey eyes!

Olovka za Smokey eyes je supermekane teksture nanosi se na rub kapaka i razmazuje aplikatorom po želji kako bi dobili smo zavodljiv smokey eyes efekt.

Magnet za poglede

Trendi senke za oči s.he stylezone, savršeno naglašavju lepotu očiju i pretvaraju ih u apsolutni mamac za poglede!

Podloga za senku za oči

Podloga za senku neizostavan je dodatak za savršen dugotrajni izgled senke na očima. Podlogu posebno nežne formule nanesite na kapak pomoću praktičnog aplikatora, kratko ostavite da se osuši i potom nanesite senku za oči.

Savršena linija

Alajner za oči s.he stylezone ima tanku cetkicu koja omogućava lagano i precizno nanošenje, a posebno je dugotrajan i otporan na razmazivanje. Kada želiš dodatnu dozu glamura, upotrebi alajner za oči Glitter koji će te pretvoriti u istinsku divu!

s.he stylezone alajner u olovci

.

Lepe i pune obrve

Olovkom za obrve lepo očešljaj dlačice i stvori idealan okvir svom licu. Olovka je posebno ugodne teksture i vrlo trajna pa će trajati ceo dan!

Pogled ispod trepavica

Fantastične trepavice za trenutke kada želite da oduzimate dah osiguraće vam MASKARA MORE THAN FALSE LASHES koja savršeno definiše svaku zasebnu trepavicu čineći trepavice još gušćima! VODOOTPORNA MASKARA FALSE LASH WONDER traje čak 24 sata.

Za savršeno oblikovani luk obrva!

Transparentni gel za obrve nežnom teksturom fiksira dlačice i naglašava lepotu obrva. Gel nanesi pomoću četkice, obrve očešljaj po želji i tvoje će oči dobiti savršeni okvir.

Glamurozni akcenti

Alajnerom za oči GLITTER možeš izvući tanku i preciznu liniju a šljokicama naglasiti blistavost pogleda. Savet: koristi ga samog ili u kombinaciji s alajnerom u boji za glamurozan izgled. Otporan na razmazivanje!

2 u 1 olovka za oči!

Praktičan 2 u 1 proizvod s dve međusobno usklađene nijanse. Meka olovka za oči DUO daje veću izražajnost pogledu pa je obožavaju sve istinske ljubiteljke make-upa. Savet: tamniju nijansu nanesi na gornji kapak, a svetliju na donji.