Naša nova Beauty kampanja ima zanimljivu misiju: vraćanje autentičnosti u centar pažnje! 

Ovog proleća usmeravamo svu pažnju na lepotu, ali – prema našim pravilima. Kampanjom ističemo one dovoljno hrabre da se pokažu u „stvarnom svetlu“, kakve jesu, kao i one koji ponosno stoje iza svog nesavršenog izgleda.


 

Budite jedinstveni, ne savršeni. 


 


 

Fitnes-fanatici, beauty-kraljice i njihove prelepe fotografije sa rajskih plaža – mnogima je u doba društvenih medija, pre svega, bitna jedna stvar: savršena samopromocija.

Dm predstavlja autentičnost. Iz tog razloga stavljamo tačku na perfekcionizam i želju da se dopadnemo svakom. Ne želimo uniformisanu masu – mi poštujemo čoveka u svojoj jedinstvenosti. Od sada, više ne robujemo idealima lepote koje su drugi propisali.


      . 

Perfekcionizam? Ne treba nam. 


 

     

         
 


 

Trendom „lepota 2018“ suprotstavljamo se isforsiranom konformizmu našeg doba. Želimo da ukažemo poštovanje autentičnim osobama – onima koji samouvereno ističu svoju lepotu, ponosni na njenu jedinstvenost. Smatramo da su pravi ljudi, sa svim svojim nepravilnostima, mnogo interesantniji. Zato što su i nesavršenosti jednostavno deo nas, deo naše jedinstvenosti.
 

Perfekciju vidimo kao dosadnu. Naša poruka glasi: Budite jedinstveni, jer je to mnogo lepše nego da budete savršeni! 

  

Naglasiti umesto prikrivati! 


 

     Takozvane „mane ili nedostaci“ često predstavljaju baš ono što privlači pažnju i čine nas atraktivnim. Objasnićemo vam na koji način ih možete vešto istaći.

Zubne proteze (korektivne) ili razmak između zuba? Karmin na to. 

Svako ko je nosio protezu za korekciju zuba zna kakav je osećaj kada ona privlači poglede. Zašto onda samouvereno ne istaći taj mali aksesoar?

Ko kaže da svetli tipovi kože moraju nositi suptilnije boje? 

Jako svetla koža se često prekriva raznom šminkom, bronzerima ili puderima kako bi delovala tamnije. Smatramo da je skandinavski tip sa svetlom kožom, svetlom kosom, trepavicama i obrvama apsolutno divan i želimo da istaknemo tu pojavu poput vile iz bajke. Ovo najbolje uspeva kombinacijom rumenila i korektora. Pune svetle i trendi usne sa tim nisu usuprotnosti, naprotiv.


 

      

Bore pričaju priče … 

   

  

… i deo su života. Osim toga, čine nas atraktivnijim. Neka vam koža zablista pomoću redovnih pilinga, uz malo rumenila i korektora. Naglasite obrve i nanesite sjaj za usne – i vaš divan ten će nadjačati bore.

Pege sada svako želi da ima! 

Budite ponosni ukoliko ih posedujete. Koristite isključivo lake podloge ili BB kreme, kako ne biste sakrili vaš zaštitni znak. Pomoću kremastog rumenila i korektora, one će imati optimalan efekat. Upotrebljavajte senke u tonovima zemlje, koji se sa pegama perfektno kombinuju.

Tanke usne – naglašavaju se sjajem za usne.

Čupave obrve – bez čupkanja, samo ih oblikujte gelom za obrve.