Ponekad i najmanje stvari koje utiču na samopouzdanje mogu da naprave najveću promenu u Vašem ponašanju. Kod svih proizvoda za intimnu negu dm robne marke Jessa udobnost i osećaj sigurnosti igraju najvažniju ulogu. Jessa nudi raznovrsne proizvode različitih veličina, oblika i materijala, prilagođene individualnim potrebama.

Jessa uložci sa krilcima su dizajnirani tako da Vam pruže i udobnost i fantastičnu zaštitu. Napravili smo kombinaciju jedinstvenog oblika napred i pozadi, tako da možete da budete spremne za sve. Ulošci koji produžavaju osećaj svežine, bez neprijatnih mirisa učiniće da se u Vašem telu osećate sigurno i udobno.

Jessa ulošci bez krilaca su jedinstveno oblikovan napred i pozadi tako da savršeno pristaje telu. Pamučana i meka površina koja pruža udobnost i svežinu ima termostabilizirajući sloj koji propušta vazduh i obezbeđuje osećaj svežine i sprečava isticanje tečnosti.

 

Ciklusni ulošci

Dnevni ulošci

Losioni i maramice

Tamponi

 

Intimna higijena - proizvodi

Asortiman u vašem dm-u se stalno prilagođava željama i potrebama naših kupaca. Ovde možete pronaći izbor najnovijih proizvoda iz oblasti nege tela i kose, kozmetike, zdravlja i mnogih drugih oblasti.

Jessa dnevni ulošci Classic Normal 55kom

Sa zaštitnom folijom i površinom od mekanog flisa.

Jessa losion za intimnu higijenu Sensitiv 300ml

Blaga receptura je posebno razvijena za svakodnevnu upotrebu i negu. Formula sa ekstraktom kamilice i mlečnom kiselinom. Bez alkohola (etanola).

Jessa Ultra ulošci sa krilcima Normal 16/1

ulošci higijenski 16 kom

Jessa tamponi Normal 32/1

Jessa tamponi Normal 32/1

always ultra duo ciklusni ulošci 12/1

always ultra sada ima veći zadnji deo uloška, čime pruža i do 100% zaštite, čak i noću.

o.b. ProComfort super 16/1

o.b. tehnologija sa spiralnim usecima pruža pouzdanu zaštitu. Svilenkasti omotač tampona olakšava postavljanje. Za dane obilnog krvarenja.

Libresse normal dnevni ulošci 58/1

Širi prednji deo zaustavlja klizanje. Lagan i savitljiv srednji deo pruža udobnost. Izuzetno fleksibilan.

NIVEA losion za intimnu negu osetljive kože 250 ml

NIVEA losion za intimnu negu osetljive kože 250 ml