Ako se najjači otrovi kriju u najmanjim, onda se najbolja muška kozmetika krije u najjednostavnijim bočicama - minimalističkim, crno-belim SEINZ. ambalažama. I tu se završava sva jednostavnost, jer se u SEINZ. proizvodima nalaze sastojci kao što su sandalovina, menta ili korijander koji muškarcima pružaju sve što im je potrebno za optimalnu negu. Pored toga, sve recepture su isključivo na biljnoj bazi, dok 97% materijala upotrebljenog za izradu crnih bočica čine reciklirani materijali.


 

Balea MEN pena za brijanje sensitive 300 ml

Umiruje i štiti. Za osetljivu kožu. Sa aloe verom. Brzo omekšava dlaku brade, tako da oštrica može optimalno da klizi. Specijalno za osetljivu kožu muškaraca. Dejstvo i rezultat: Umiruje i opušta.

Balea MEN gel za brijanje sensitive 200 ml

Umiruje i štiti. Za osetljivu kožu. Sa aloe verom. Specijalno za osetljivu kožu muškaraca. Dejstvo i rezultat: Hidrantne supstance brzo omekšavaju dlaku brade, kako bi oštrica mogla idealno da klizi.

Balea MEN četka za brijanje od prirodne dlake 1 kom

Pruža efekat masaže. Idealno priprema kožu za mokro brijanje. Upotreba: pre prve upotrebe temeljno oprati sapunicom. Blagim kružnim pokretima nasapunjati kožu u predelu brade.

Gillette pena za brijanje sensitive 200+100 ml

.

Gillette mach3 gel za brianje sensitive 200 ml

.