Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Balea pretvara vaše kupatilo u oazu uživanja

Topla kupka, svetlost sveća i muzika koja poziva na sanjarenje – šta ćete više, kada je napolju hladno i neprijatno? Sa dm robnom markom Balea, vaše kupatilo za tili čas postaje mali kućni spa! Na taj način možete da se isključite iz svega i da se lepo opustite...

 


 

Balea so za kupanje     odmor 80g 

Balea so za kupanje     oporavak 80g   
 

Najbolje vreme za toplu kupku je veče, kada se naše telo pripremi za noćni mir. Optimalna temperatura je između 35 i 38°C. Da ne bi došlo do prenapregnutosti krvotoka, u kadi treba ostati maksimalno 20 minuta, a posle toga ne izlaziti prebrzo iz nje.


 

   

·         Ulje ili so za kupanje? Sa raznovrsnom ponudom nije lako napraviti izbor. Ulja za kupanje po pravilu ne prave penu, ali koži daju nežnost. Soli za kupanje, nasuprot tome, imaju dejstvo čišćenja slično pilingu.

·         Mali sunđeri ili blage četke za telo skidaju izumrle ćelije na koži i pospešuju cirkulaciju. Tako je koža ružičasta i zrači iznutra.

·         Posle kupanja, koža je najbolje pripremljena da upija proizvode za negu. Losioni koji sadrže ulje daju optimalnu vlagu. Savet: Najbolje naneti na još vlažnu kožu. Balea balzam sa nežnim uljem neguje sa bademovim, suncokretovim i sojinim uljem – za osetnu nežnosti.

·         Nemate kadu kod kuće? Pripremite jednostavno toplu kupku za stopala pre spavanja. Balea so iz Mrtvog mora deluje kao dezodorans i vraća umorna stopala u život. Posle kupke, stopala dobro osušiti, namazati kremom i navući plišane čarape. Balea krema za stopala sprečava isušivanje i brzo upija.

·         Da bi osećaj topline potrajao, idealni su termofori. Tako opušteni možemo da odemo pod pokrivač i da uživamo u snu.