Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Vanila ili bobičasto voće? - Sada ne moraš da biraš!


 


 

Losioni za telo i kreme za ruke koji menjaju miris! Nešno nanesite proizvod i ositetite miris vanile ili bobičastog voća, a kada vam dosadi, protrljajte kožu i osetite svežiji voćni ili cvetni miris. 

 

Balea losion za telo Berry flower 200 ml

Ograničene količine. Za sve tipove kože. Menja miris od bobičastog voća ka cvetnom. Upotreba: Nežno umasirati losion, bez prevelikog pritiska. Kasnije, kada vam dosadi miris bobičastog voća, protrljajte kožu jače i osetite svežiji, cvetni miris.

Balea losion za telo Vanilla juice 200 ml

Ograničene količine. Za sve tipove kože. Menja miris od cvetnog ka voćnom. Upotreba: Nežno umasirati losion, bez prevelikog pritiska. Kasnije, kada vam dosadi miris vanile, protrljajte kožu jače i osetite svežiji, voćni miris.

Balea krema za ruke Vanilla juice 100 ml

Ograničene količine. Za suvu kožu ruku. Menja miris od cvetnog ka voćnom. Upotreba: Nežno umasirati kremu, bez prevelikog pritiska. Kasnije, kada vam dosadi miris vanile, protrljajte kožu jače i osetite svežiji, voćni miris.

Balea krema za ruke Berry flower 100 ml

Ograničene količine. Za suvu kožu ruku. Menja miris od bobičastog voća ka cvetnom. Upotreba: Nežno umasirati kremu, bez prevelikog pritiska. Kasnije, kada vam dosadi miris bobičastog voća, protrljajte kožu jače i osetite svežiji, cvetni miris.


 


Balea gel za čišćenje ruku California Love 50 ml

Idealno za putovanja. Upotreba: utrljati gel u dlanove. Upotreba bez vode i sapuna.

Balea losion za telo California Love 200 ml

Ograničene količine. Za sve tipove kože. Sa osvežavajućim mirisom limete i bobičastog voća. Receptura sa suncokretovim uljem neguje kožu i štiti je od isušivanja. Losion se lako razmazuje i koža ga brzo upija.

Balea gel za tuširanje Green Vietnam 300 ml

Ograničene količine. Sa pomelom i limetom. Sa hidrirajućom formulom, koja štiti kožu od isušivanja.

Balea sprej za telo California Love 200 ml

Ograničene količine. Sa osvežavajućim mirisom limete i bobičastog voća. Sa pantenolom i glicerinom, hidrira kožu. Receptura sa alantoinom neguje zahtevnu kožu.


 


Balea deo sprej Cosy Thailand 200 ml

Ograničene količine. Bez soli aluminijuma (ACH). Sa mirisom kokosovog mleka i lotusa. Za opuštajući osećaj na koži, štiti od neprijatnih mirisa tokom 24h.

Balea gel za tuširanje Cosy Thailand 300 ml

Ograničene količine. Sa kokosovim mlekom i lotosom. Sa hidrirajućom formulom, koja štiti kožu od isušivanja.

Balea krema za ruke Cosy Thailand 100 ml

Ograničene količine. Sa kokosovim mlekom i lotosom.

Balea tečni sapun Cosy Thailand 500 ml

Ograničene količine. Sa kokosovim mlekom i lotosom. Nežno čistio ruke i održava prirodnu ravnotežu hidrantnosti kože. pH-neutralno.


 


Balea losion za telo Hawaiian Beach 200 ml

Za sve tipove kože. Ograničene količine. Sa kokosovim uljem i mirisom cveta pomorandže. Formula sa kokosovim uljem neguje kožu i čini je nežnom. Hidrira kožu i čini je gibkom.

Balea gel za čišćenje ruku Hawaiian Beach 50 ml

Idealno za putovanja. Upotreba: utrljati gel u dlanove. Upotreba bez vode i sapuna.

Balea šampon za kosu Hawaiian Beach 300 ml

Ograničene količine. Za sve tipove kose. Bez silikona. Za elastičnu i negovanu kosu. Nežno i temeljno čisti kosu i pruža joj sjaj. Blaga formula sadrži kompleks od vitamina B3 i provitamina B5.