Depilacija

 

Noge, intimna regija, obrve, lice...? Klasičan brijač, krema za depilaciju ili trakice za depilaciju? Pena ili gel za brijanje? After shave krema ili gel za negu kože posle brijanja ili depiliranja? 

Sve za uklanjanje neželjenih dlačica u vašem dm-u

 

NAJDUGOTRAJNIJE: Depilacija trakama
 

Depilacija trakicama je najdugotrajnija metoda za uklanjanje dlačica. Trake za depilaciju, brzo, efikasno i dugotrajno eliminišu neželjene dlačice, uklanjajući ih iz korena. Koriste se i za nežnu i osetljivu kožu. Trake su odgovarajuće za sve delove tela. Trakica se povlači jednim potezom u smeru suprotnom od rasta dlačica, izvlačeći ih iz korena. Da bi depilacija bila uspešna, potrebno je da dlačice izrastu tri do pet milimetara, ali se nakon uklanjanja sigurno neće pojaviti na površini kože naredne tri nedelje. 


 


 


 


 

NAJBRŽE: Brijanje
 

Brijanje je sigurno najbrža i najlakša metoda za uklanjanje dlačica. Zahvaljujući velikom izboru novih, bezbednih brijača, posebno dizajniranih i prilagođenih ženskom telu, rizik od posekotina je sve manji. Dovoljno je samo da pokvasite kožu, nanesete gel ili penu za brijanje i povlačite brijač po koži u smeru suprotnom od rasta dlaka. Mana ove metode je u tome što dlačice izrastaju već posle dva-tri dana i oštrije su na dodir.


 


 

 

Izdvajamo iz ponude

161 4

Gillette Venus brijači riviera sensitive 3/1


 

LYCIA trake za depilaciju lica 20/1


 

Balea jedn. brijač/3 oštrice leto 8 kom


 

Veet električni trimer


 

Gillette venus brijač breeze 1/1


 


 

Bic brijač Miss Soleil colors 4/1


 

Wilkinson brijači quattro 3/1


 

DEPIL WAX TOPLI VOSAK ZA DEPILACIJU 75 ML