Nova generacija dezodoransa!

Duplo zadovoljstvo, a ista veličina pakovanja, poboljšana formula za sigurno zaštitu i visokokvalitetna parfimisana ulja…Ovo su prednosti koje Vam nude novi Balea kompaktni dezodoransi!

 

Za svakoga po nešto… 

Uzbudljivo mirišljav ili sportski svež…Dezodoransi sa 8 različitih blagorodnih mirisa i parfemskih ulja, kao i sa anti-bakterijskim sastojcima koji sprečavaju neprijatne mirise, ubediće Vas u njihovo neverovatno dejstvo još kod prvog nanošenja. Zahvaljujući ovoj super jakoj formuli za zaštitu od znojenja, dejstvo dezodoransa je sigurno i dugotrajno. Proizvedeni su bez upotrebe aluminijuma.


 

Mirisne note:
 
 

  • Balea deo sprej Fit For Sport 200 ml
  • Balea deo sprej Fit for Stress 200 ml
  • Balea deo spray Soft Rock 200 ml
  • Balea deo sprej  Mystic Night 200 ml
  • Balea deo sprej Midnight Moon 200 ml
  • Balea deo sprej Cool Breeze 200 ml
  • Balea deo sprej Fresh Inspiration 200 ml
  • Balea deo sprej Silky Diamond 200 ml


 


 

48-časovni osećaj ekstra suve kože. 

Novi antiperspiranti će Vam dati sigurnost u svakoj prilici. U njihovom sastavu je, po prvi put, upotrebljen inovativni sastojak „Diatomite“ koji je specijalno razvijen za sigurnu apsorpciju vlažnosti. Mirišljave kapsule koje su sastavni deo antiperspiranata, reaguju na telesnu toplinu, kontinuirano ispuštaju parfeme, koji neutrališu neprijatne mirise.

 

Duplo zadovoljstvo – Kako funkcioniše nova kompakt tehnologija Balea dezodoransa! 

Primenom koncentrovane formule  kao i efikasne tehnologije raspršivanja, udvostručuje se broj prskanja u odnosu na konvencionalne dezodoranse. Samim tim, ukupni sadržaj od 200 ml je jednak zapremini od 400 ml!

Dezodorans ili antiperspirant? 

 

Klasični dezodoransi ne sadrže aluminijumske dodatke. Anti-bakterijski dodaci sprečavaju razvoj bakterija i na taj način deluju protiv loših mirisa. Dodatno, kroz upotrebu parfemskih ulja, dezodoransi će se pobrinuti za svež miris u toku celog dana!

Antiperspiranti smanjuju povećano znojenje, odnosno njegovu pojavu na površini kože. U ovom procesu, veliku ulogu igraju aluminijumske soli koje sužavaju znojne žlezde, a da pritom ne prekidaju njihovu primarnu funkciju. mala količina znoja koja će ipak izbiti na površinu kože, biće neutralisana zahvaljujući anti-bakterijskim sastojcima i mirisima.