Ponekad i najmanje stvari koje utiču na samopouzdanje mogu da naprave najveću promenu u Vašem ponašanju. Kod svih proizvoda za intimnu negu dm robne marke Jessa udobnost i osećaj sigurnosti igraju najvažniju ulogu. Jessa nudi raznovrsne proizvode različitih veličina, oblika i materijala, prilagođene individualnim potrebama.
 


 

Jessa uložci sa krilcima su dizajnirani tako da Vam pruže i udobnost i fantastičnu zaštitu. Napravili smo kombinaciju jedinstvenog oblika napred i pozadi, tako da možete da budete spremne za sve. Ulošci koji produžavaju osećaj svežine, bez neprijatnih mirisa učiniće da se u Vašem telu osećate sigurno i udobno.


 

Jessa ulošci bez krilaca
 

·         Jedinstveno oblikovan napred i pozadi tako da savršeno pristaje telu.

·         Zaštitni zidovi protiv curenja

·         Brzoupijajuće jezgro

·         Barijere duž svih ivica

·         Dermatološki testirano

·         Pamučan, meke površine koji pruža udobnost i svežinu;

·         Termostabilizirajući sloj koji propušta vazduh i obezbeđuje osećaj svežine i sprečava isticanje tečnosti 

Jessa - dnevni ulošci, za žene odane klasici, pružaju izvanrednu zaštitu čak i za vreme pojačanih fizičkih aktivnosti, poput treninga višeg intenziteta, jer udobno prate vaše pokrete. Tanki su i fleksibilni, zbog rupičaste površine pružaju produženu sigurnost. Pogodni su za upotrebu na početku i kraju menstrualnog ciklusa, kao i između menstruacija.  


 

Jessa Girls - Uživajte u svakom danu i budite spremne za spontane avanture! Posebno za mlade devojke dm marka Jessa od avgusta 2015. pa nadalje nudi nove "Girls" higijenske proizvode. Higijenski ulošci, tamponi i dnevni ulošci u atraktivnom pakovanju su idealni pratioci kroz “one” dane, pružajući u bilo kojoj situaciji osećaj svežine i sigurnosti.
 


 

Jessa tamponi - Tampon omogućava da se slobodno krećeš i koristan je za aktivnosti kao što je plivanje, pošto obavlja svoj posao iznutra a ne spolja. Uvek počni sa najmanjom veličinom - mini.


 


 

dm saveti:
 

° Koristite isključivo proizvode s kiselim ph faktorom (od 3,5 do 5,5).

° Najbolji su tečni proizvodi bez veštačkih mirisa, sa prirodnim sastojcima, poput sleza i propolisa koji su istovremeno i lekoviti.

° Uvek se perite od vagine prema zadnjici, a ne obrnuto.

° Ako krećete na duži put ili dugo boravite na radnom mestu, možete koristiti osvežavajuće maramice za jednokratnu upotrebu.

° Tokom menstruacije intimne delove perite češće, a najbolje običnom vodom.

° Ne trljajte peškirom ovaj osetljivi deo tela da bi se osušio, već je bolje upotrebiti toaletni papir ili ubrus.

° I izbor rublja je razlog koji ne treba zanemariti jer su istraživanja pokazala da su žene, kako bi se svidele partneru, spremne da se odreknu zdravog pamučnog rublja u korist izrađenog od sintetike. Pamučno rublje, i to po mogućnosti belo, optimalna je zaštita od mogućih upala.

 
161 4

Jessa losion za intimnu higijenu Sensitiv 300ml

Blaga receptura je posebno razvijena za svakodnevnu upotrebu i negu. Formula sa ekstraktom kamilice i mlečnom kiselinom. Bez alkohola (etanola).

always ultra duo ciklusni ulošci 12/1

always ultra sada ima veći zadnji deo uloška, čime pruža i do 100% zaštite, čak i noću.

Jessa tamponi Normal 32/1


 

NIVEA losion za intimnu negu osetljive kože 250 ml


 

Jessa dnevni ulošci Classic Normal 55kom

Sa zaštitnom folijom i površinom od mekanog flisa.

o.b. ProComfort super 16/1

 o.b. tehnologija sa spiralnim usecima pruža pouzdanu zaštitu. Svilenkasti omotač tampona olakšava postavljanje.  Za dane obilnog krvarenja.

Jessa Ultra ulošci sa krilcima Normal 16/1

Sa krilcima. Sa veoma mekom površinom od flisa i aktivnom zaštitom od neprijatnih mirisa.

Libresse normal dnevni ulošci 58/1

Širi prednji deo zaustavlja klizanje. Lagan i savitljiv srednji deo pruža udobnost. Izuzetno fleksibilan.