Ponekad i najmanje stvari koje utiču na samopouzdanje mogu da naprave najveću promenu u Vašem ponašanju. Kod svih proizvoda za intimnu negu dm robne marke Jessa udobnost i osećaj sigurnosti igraju najvažniju ulogu. Jessa nudi raznovrsne proizvode različitih veličina, oblika i materijala, prilagođene individualnim potrebama.
 


 

Jessa uložci sa krilcima su dizajnirani tako da Vam pruže i udobnost i fantastičnu zaštitu. Napravili smo kombinaciju jedinstvenog oblika napred i pozadi, tako da možete da budete spremne za sve. Ulošci koji produžavaju osećaj svežine, bez neprijatnih mirisa učiniće da se u Vašem telu osećate sigurno i udobno.


 

Jessa ulošci bez krilaca
 

·         Jedinstveno oblikovan napred i pozadi tako da savršeno pristaje telu.

·         Zaštitni zidovi protiv curenja

·         Brzoupijajuće jezgro

·         Barijere duž svih ivica

·         Dermatološki testirano

·         Pamučan, meke površine koji pruža udobnost i svežinu;

·         Termostabilizirajući sloj koji propušta vazduh i obezbeđuje osećaj svežine i sprečava isticanje tečnosti 

Jessa - dnevni ulošci, za žene odane klasici, pružaju izvanrednu zaštitu čak i za vreme pojačanih fizičkih aktivnosti, poput treninga višeg intenziteta, jer udobno prate vaše pokrete. Tanki su i fleksibilni, zbog rupičaste površine pružaju produženu sigurnost. Pogodni su za upotrebu na početku i kraju menstrualnog ciklusa, kao i između menstruacija.  


 

Jessa Girls - Uživajte u svakom danu i budite spremne za spontane avanture! Posebno za mlade devojke dm marka Jessa od avgusta 2015. pa nadalje nudi nove "Girls" higijenske proizvode. Higijenski ulošci, tamponi i dnevni ulošci u atraktivnom pakovanju su idealni pratioci kroz “one” dane, pružajući u bilo kojoj situaciji osećaj svežine i sigurnosti.
 


 

Jessa tamponi - Tampon omogućava da se slobodno krećeš i koristan je za aktivnosti kao što je plivanje, pošto obavlja svoj posao iznutra a ne spolja. Uvek počni sa najmanjom veličinom - mini.


 


 

dm saveti:
 

° Koristite isključivo proizvode s kiselim ph faktorom (od 3,5 do 5,5).

° Najbolji su tečni proizvodi bez veštačkih mirisa, sa prirodnim sastojcima, poput sleza i propolisa koji su istovremeno i lekoviti.

° Uvek se perite od vagine prema zadnjici, a ne obrnuto.

° Ako krećete na duži put ili dugo boravite na radnom mestu, možete koristiti osvežavajuće maramice za jednokratnu upotrebu.

° Tokom menstruacije intimne delove perite češće, a najbolje običnom vodom.

° Ne trljajte peškirom ovaj osetljivi deo tela da bi se osušio, već je bolje upotrebiti toaletni papir ili ubrus.

° I izbor rublja je razlog koji ne treba zanemariti jer su istraživanja pokazala da su žene, kako bi se svidele partneru, spremne da se odreknu zdravog pamučnog rublja u korist izrađenog od sintetike. Pamučno rublje, i to po mogućnosti belo, optimalna je zaštita od mogućih upala.

 
161 4

always ultra duo ciklusni ulošci 12/1

always ultra sada ima veći zadnji deo uloška, čime pruža i do 100% zaštite, čak i noću.

Libresse normal dnevni ulošci 58/1

Širi prednji deo zaustavlja klizanje. Lagan i savitljiv srednji deo pruža udobnost. Izuzetno fleksibilan.

o.b. ProComfort super 16/1

 o.b. tehnologija sa spiralnim usecima pruža pouzdanu zaštitu. Svilenkasti omotač tampona olakšava postavljanje.  Za dane obilnog krvarenja.

NIVEA losion za intimnu negu osetljive kože 250 ml


 

Jessa dnevni ulošci Classic Normal 55kom

Sa zaštitnom folijom i površinom od mekanog flisa.

Jessa tamponi Normal 32/1


 

Jessa losion za intimnu higijenu Sensitiv 300ml

Blaga receptura je posebno razvijena za svakodnevnu upotrebu i negu. Formula sa ekstraktom kamilice i mlečnom kiselinom. Bez alkohola (etanola).

Jessa Ultra ulošci sa krilcima Normal 16/1

Sa krilcima. Sa veoma mekom površinom od flisa i aktivnom zaštitom od neprijatnih mirisa.