Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Dozvolite svojoj kosi prirodnu lepotu!


ogx je formula kreirana iz iskustva frizerskih salona, koja sadrži egzotične, aktivne sastojke. Organix kozmetika sastoji se od inovativnih i kreativnih proizvoda kao što su šamponi i regeneratori koji ne sadrže paraben, ulja, serume i losione za kosu koji zadovoljavavju potrebe svakog tipa kose. Svi proizvodi sastoje se od prirodnih sastojaka i nisu testirani na životinjama. Od sada ove neverovatne proizvode možete naći samo u Vašem dm-u!
 

ogx Keratin oil 385 ml - Ovo pranje kose veoma štiti kosu od pucanja krajeva i vlasi kose. Šampon sa keratinskim uljem pomaže ojačavanje svake vlasi.

ogx Regenerator sa keratinskim uljem protiv lomljenja dlake 385 ml - Rešite se ispucalih krajeva, nestašnih pobeblih dlaka i izlomljene kose, pomozite kosi da se hrani iznutra, zadrži vlagu i postane jaka.

 

ogx renewing Moroccan Argan Oil šampon 385 ml 

Jedinstvena, dragocena mešavina arganovog ulja iz Maroka prodire direktno u dlaku i obnavlja sjaj i mekoću i istovremeno jača i dovodi do mekog, zavodljivog i sjajnog izgleda.

 

ogx Regenerator Marokansko arganovo ulje 

Formula za regeneraciju, pomaže jačanju i omekšavanju istovremeno, takođe zaglađuje dlaku do svilenkastog sjaja.


 

ogx šampon sa kokosovom vodom 385 ml – Utopite svoju dehidriranu kosu u ulra-laku mešavinu lake kokosove vode ultra bogatom hidrirajućim elektrolitima i mineralima koji podstiču elastičnost što čini suvu kosu svilenom, i savršeno blistavom.

 

ogx regenerator sa kokosovom vodom hidratacija bez težine 385 ml 

Potopite suvu kosu u moćne elektrolite iz kokosove vode pune minerala i elemenata koji jačaju kosu. Ekstremna hidratacija za sjajnu i elastičnu kosu.

 

ogx ulje sa kokosovom vodom za hidrataciju bez težine 118 ml 

Ultra – laka mešavina za hidrataciju bez težine trenutno hidrira kosu i daje joj elastičnost, elektroliti snažno prodiru u dlaku i čine je sjajnom.


 

ogx Marokansko arganovo ulje
Mešavina sa arganovim uljem pomaže duboko upijanje sastojaka u središte dlake i zaštitu od toplote i spoljašnih uticaja uz lakoću i visoki sjaj dlake.
 


 

ogx proizvodi su proizvedeni u Kanadi, i ne sadrže soli sulfane kiseline