OROVIVO - ritual lepote za vašu kosu

Formulacija proizvoda sadrži mix tri organska ulja. Ulje argana koje hrani kosu i čini je laganom, bez dodatnog mašćenja. Ulje ciperusa za dodatni volumen. Ulje lana koje regeneriše kutikulu dlake i daje kosi sjaj.


EXTREME REPAIR - obnavlja i regeneriše oštećenu kosu

Formulacija je bazirana na proteinima kukuruza male molekulske težine koji zahvaljujući maloj dimenziji prodiru dubinski u vlasi i regenerišu je iznutra. Hidrolizovani keratin srednje molekulske težine deluje na površini dlake i daje volumen i čvrstinu.


CONTROL CURLY - za savršeno oblikovanje kovrdžave i neposlušne kose

Formulacija sadrži Curly Elastic Technology i ceramide koji dubinski hrane kosu i umiruju neposlušne vlasi, tako da lokne izgledaju stilizovano sa volumenom koji osvaja.


FULL NUTRITIVE - intenzivna regeneracija suve kose

Ulje japanske kamelije regeneriše vlasi čineći ih mekim i sjajnim. Shea buter regeneriše suvu i oštećenu kosu, čineći je zdravom i elastičnom. Ekskluzivni Lipidni Complex štiti kosu od svakodnevnog oštećenja tako što oblaže vlasi i jača strukturu.

 

BIOPOINT CONTROL CURLY MASKA 200 ML

Ova maska razmršava i dubinski hrani kovrdžavu kosu, čineći je posebno mekom i elastičnom. Ceramidi i laneno seme deluju u sinergiji, regenerišu i dubinski hrane vlasi kose. Ova maska regeneriše ispucale krajeve, štiti kovrdže od mršenja, čineći ih savitljivim i elastičnim duže vremena.

BIOPOINT CONTROL CURLY ŠAMPON 200 ML

Jedinstvena formulacija ovog šampona hidrira i oblikuje kovrdžavu kosu, čineći je mekšom i elastičnijom. Zahvaljujući Curly Elastic tehnologiji i ceramidima kovrdžave vlasi su nahranjene, regenerisane i zaštićene od sitnog kovrdžanja i mršenja.

BIOPOINT EXTREME REPAIR FLUID 200 ML

Specijalna tekstura ovog ekskluzivnog fluida prekriva kutikulu dlake nevidljivim elastičnim filmom i na taj način pomaže da se zatvore mikro pukotine u vlasima, a aktivni sastojci zadrže.

BIOPOINT EXTREME REPAIR ŠAMPON 200 ML

Ekskluzivni šampon sa specijalnom teksturom koja nežno čisti kosu i jača je od korena do vrhova. Vlasi su regenerisane iznutra, vraćena im je elastičnost, snaga i otpornost. Napredna tehnologija šampona bazirana je na proteinima pšenice, hidrolizovanom keratinu i ceramidima

BIOPOINT FULL NUTRITIVE MASKA 200 ML

Specijalni tretman izuzetno kremaste i bogate teksture dubinski neguje suvu i oštećenu kosu. Napredna formulacija sa uljem japanske kamelije i ši buterom kosi daje elastičnost i volumen, oblaže kutikulu dlake zaštitnim slojem, štiteći kosu od spoljašnjih negativnih uticaja.

OROVIVO BALZAM U SPREJU 150 ML

Dragoceni balzam u spreju koji se ne ispira namenjen je svim tipovima kose. Specijalna mešavina 3 ulja: argana, ciperusa i lana čini kosu mekom, hidriranom i lakom za oblikovanje i raščešljavanje.

BIOPOINT OROVIVO ELIKSIR 100 ML

Ekskluzivna formulacija ovog eliksira namenjena je svim tipovima kose. U osnovi formulacije nalaze se tri organska ulja: ulje argana, ulje ciperusa i ulje lana. Efekti koji se postižu nanošenjem eliksira su: dodatni volumen, sjaj, lako oblikovanje i kraće vreme sušenja.

BIOPOINT OROVIVO ŠAMPON 200 ML

Nežna pena ovog dragocenog šampona u isto vreme čisti, hidrira i neguje i pogodna je za sve tipove kose. Kosa je nahranjena od korena do vrhova zbog čega je meka, svilenkasta i neverovatno sjajna. U osnovi formulacije šampona nalaze se tri organska ulja: ulje argana, ulje ciperusa i ulje lana.