AUSSIE FILOZOFIJA 

U životu postoje bitnije stvari od kose, ali je i ona dobra za početak.

Još od 1980-ih godina sa svojim egzotičnim sastojcima, neverovatnim mirisima i čudotvornom regeneracijom Aussie donosi iz Australije čudo kose! Autentičan, jednostavan, prosto rečeno, različit od bilo kog drugog proizvoda za kosu – to je Aussie. Svaki od proizvoda iz Aussie asortimana je specijalista koji vašoj kosi daje podsticaj i oslobađa je problema koji jednostavno nestanu u vazduhu. Bilo da je suva i potištena, ofarbana i stresirana, slaba i nezadovoljna, kovrdžava i uplašena ili duga i upletena kosa -  Aussie opušta, oduševljava i neguje svaku vrstu kose pažnjom koju zaslužuje. Zato krenite napred i živite život punim plućima dok se Aussie čini čuda za vašu kosu. Zvuči savršeno logično, zar ne ?


 


 

Aussie Aussome Volume Shampoo 300ml - Ako ste spremni da podignete svoj volumen na viši nivo onda je ovo šampon za Vas. Nanesite ga na mokru kosu, isperite i ispratite sa Aussie Volume regeneratorom za posizanje izvanrednih rezultata.
Aussie Conditioner Repair Miracle for all Kinds of Naughty Hair, 250 ml - Sa uljem iz australijske Makadamije, uljem semenki Jojobe i uljem Avokada. Da li je to krik vaše kose koja traži pomoć? Ne plaši se! Naš regenerator koji oporavlja oštećene uvojke ostavljajući ih mekim, sjajnim i punim života. 
Aussie Shampoo Repair Miracle for all kinds of Naughty Hair, 300 ml - Kosa ti nije baš u najboljem izdanju. Pre nego što odlučiš da provedeš veče kod kuće probaj ovo. Posebna formula Aussie Repair Miracle šampona od suve i oštećene kose, čini je sjajnom i privlačnom. Šta god da tvoja kosa prolazi sa tobom ovaj šampon će joj vratiti staru slavu.


 


 

Aussie Shampoo Colour Mate for Coloured Hair, 300 ml-Održava vašu ofarbanu kosu lepršavom dok u isto vreme štiti od lomljenja kose. Aussie Aussome Colour Mate za farbanu kosu 300ml
Aussie Conditioner Aussome Volume, 250ml-Povećajte volumen ! Dajte svojoj gustoj kosi podršku i veći volumen ovim laganim regeneratorom. Ovaj dragulj će omekšati vašu kosu i održati vaš volume na visini.
Aussie Conditioner 3Minute Miracle 250 ml Color Mate-Sa ekstraktom australijske divlje breskve. Ko želi da se uklopi u pozadinu? Ne ti! Naša formula za duboku regeneraciju dopunjuje ofarbanu kosu kako bi je učinio sjajnom i punom života.