Balea šampon crveni mak, tajna lepote, 250ml 

Šampon za farbanu kosu. Nega i sjaj bez silikona. Sa biljnim ekstraktima. Formula sa crvenim makom sadrži dragocene sastojke za negu farbane kose i pruža joj sjaj i čini je laganom. Sa prirodnim trimetilglicinom dobijenim iz šećerne repe.
 

Balea balzam za kosu crveni mak, tajna lepote, 200ml - Balzam za farbanu kosu. Nega i sjaj bez silikona.


 


 


 


 

Balea šampon kokosova voda, tajna lepote, 250ml
Hidrantni šampon. Za suvu kosu. Hidrantnost i ravnoteža bez silikona. Sa biljnim ekstraktima. Formula sa kokosovom vodom iz zelenih kokosa neguje i hidrira kosu.kokosovom vodom iz zelenih kokosa neguje i hidrira kosu. Sa prirodnim trimetilglicinom dobijenim iz šećerne repe.

Balea balzam za kosu kokosova voda, tajna lepote, 200ml - Hidratantni balzam. Za suvu kosu. Hidrantnost i sjaj bez silikona. Sa biljnim ekstraktima. Omogućava suvoj i oštečenoj kosi lako češljanje i pruža joj sjaj i mekoću. Sa prirodnim trimetilglicinom dobijenim iz šećerne repe.


 


 


 

Balea šampon mleko od ovsa, tajna lepote, 250ml 

Umirujući šampon. Za osetljivu kosu. Neguje i umiruje bez silikona. Blaga formula sa mlekom od ovasa. Sa biljnim ekstraktima. Sa prirodnim trimetilglicinom dobijenim iz šećerne repe.

Balea balzam za kosu mleko od ovsa, tajna lepote, 200ml- Umirujući balzam. Za osetljivu kosu. Neguje i umiruje bez silikona. Sa biljnim ekstraktima. Štiti i neguje kako kožu glave tako i kosu, pruža im novu snagu i čini je mekom.


 


 


 


 


 

Balea šampon matičnjak, tajna lepote, 250ml 

Vitalizirajući šampon. Za normalnu kosu. Mekoća i svežina bez silikona. Sa biljnim ekstraktima. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli sa matičnjakom kosa postaje meka i sjajna od korena do vrha. Sa prirodnim trimetilglicinom dobijenim iz šećerne repe.