Langhaarmädchen


 

Langhaarmädchen - brend ekskluzivno dostupan u dm-u! 


 

 

Novi brend Langhaarmädchen je, u saradnji sa dm-om, razvio liniju proizvoda za negu i stajling kose – nebitno da li se radi o kratkoj ili dugoj kosi.

Dve frizerke&šminkerke, Juliju i Monu, spojila je podjednaka ljubav prema nezi kose. Tokom njihovog avanturističkog putovanja kroz Australiju, ostvarile su svoj san i osnovale brend Langhaarmädchen.

                            

Pravi proizvod za svakog 

Kolika god da je raznolikost dugokosih devojaka i njihovih potreba, toliki je i asortiman proizvoda: od šampona preko balzama i maski, pa sve do pudera za kosu i sprejeva za zaštitu od toplote. I pored povoljnih cena, kvalitet je ispisan velikim slovima. Sav avanturizam i ljubav ka putovanjima sažeti su u egzotičnim sastojcima njihovih proizvoda i u originalnoj i modernoj ambalaži.

                                      

 

ANGEL BLOND & SILVER BLOND:

  Za prirodnu ili farbanu plavu kosu! 


 


 

Prirodna i farbana plava kosa zablistaće upotrebom šampona Angel Blond. Balzam iz iste kolekcije će kosu učiniti elastičnom i otpornijom na lomljenje. Oštećenja nastala izbeljivanjem kose se koriguju pomoću šampona Silver Blond (ulje lavande i božur) i čiste se posebnim mikro-pigmentima.

Koga muči žutilo kose, dodatno može da koristi masku za kosu, čime je zagarantovan lep srebrnkasti sjaj kose.

    
          


 

   

  Anti-Frizz& elastičnost
 


 

Kokosovo i ulje buritijasu jesu čudotvorna sredstva za neposlušnu kosu i glavni su sastojci Langhaarmädchen linije proizvoda Intense Repair (intenzivni oporavak).

 Šampon sa Anti-Frizz dejstvom smiruje neobuzdanu kosu zahvaljujući pantenolu i kompleksu amino-kiselina. Balzam kosi pruža novu energiju i gipkost, dok ulje za kosu obezbeđuje svilenkasti osećaj i sjaj.


   
 


 


 

 Slani sprej: 

Slani sprej za kosu će, i bez sunca, slane vode i morskog vazduha, dočarati osećaj plaže. Tako se lako postiže jednostavni wet-look – kao da ste se upravo vratili sa plaže.


   


 

STAJLING – SAVET: 

Langhaarmädchen puder za kosu omogućuje stilizovanje duge, teške kose bez opterećenja i pruža jak volumen koji čini kosu lakom za oblikovanje.

Kao priprema za stajling, može se koristiti i šampon za suvo pranje kose sa pirinčanim i

tapioka skrobom, kao i sa provitaminom B5. Sprej za kosu pruža prirodan izgled, čija je formulacija sa pirinčanim ekstraktom i UV-zaštitom.

Kako bi se kosa zaštitila od oštećenja usled toplote, koristite Langhaarmädchen sprej za zaštitu od toplote sa pantenolom.

 

 

SAVETI ZA STILIZOVANJE:

• Kosu prati mlakom vodom i nežno obrisati peškirom, umesto trljanja, kako bi se isušila.

• Svakodnevno pranje opterećuje kosu.

• Toplota oštećuje kosu i zbog toga je preporučljivo ređe koristiti fen, figaro i peglu za kosu. Ukoliko je to ipak slučaj, obavezno koristiti sprej za zaštitu od toplote. Kad god je moguće, prirodno osušiti kosu.

• Gumice za kosu sa metalnim delovima oštećuju strukturu kose. Generalno, kosu ne treba čvrsto vezivati kako bi se izbeglo lomljenje dlake.

• Za posebno intenzivnu negu kose ostaviti pakovanja/tretmane da deluju tokom cele noći.

• Kosa u proseku raste jedan centimetar mesečno – šišanjem krajeva na svaka tri meseca, odstranjuju se rascvetali krajevi.