Dobra frizura treba da izražava individualan stil i da čini da se osećate samopouzdano i lepo.

Naša kosa je produžetak naše ličnosti, a budući da ličnosti često imaju različita lica, različite frizure mogu naglasiti određene aspekte onoga što jesmo. Schwarzkopf je kreirao četiri raznolika, snažna i seksi stila – „Wow volumen“, „Savršene pletenice“, „Lepršava frizura“ i „Nega i sjaj“. Te četiri očaravajuće inspiracije pretvorene su u nosive frizure koje se mogu oblikovati kod kuće. Ostanite verni onome što jeste – to je trend u 2019. Schwarzkopf ima proizvode koji vam trebaju za oblikovanje sopstvenog remek-dela, da ga možete nositi puni samopouzdanja…

Ostanite sa nama.

   


 


 


 


 

LEPRŠAVA FRIZURA

Savršena nesavršenost. 

Pramenovi koji izgledaju opušteno i prirodno, nežno uokviruju tvoje lice za  jednostavan svakodnevan izgled sa dozom zavodljivosti! Želiš stil koji je zavodljiv, ima karakter, a ujedno je pogodan za svakodnevno nošenje?    
 


 


 


 

                    


 


 

                                                                           

               
 


 


 

SAVRŠENA PLETENICE

Stil „Savršene pletenice” unosi moderan štih u tradicionalne pletenice za jedinstven izgled!  „Savršene pletenice” idealna su frizura za sve moderne heroine koje žele da se osećaju cool, drugačije i imaju avanturistički duh! 
                        


 


 

NEGA I SJAJ 
 

Bezvremenski klasik
„Nega i sjaj” je poseban stil za glatku, sjajnu i negovanu kosu koja će uvek biti u trendu! Upečatljiva jednostavnost ovog stila usmeriće svu pažnju na tebe, a Schwarzkopf proizvodi će ti pomoći da zablistaš u punom sjaju!                        

                           

                                                         


 


 


 


 


 


 


 


 


 

                                                                              
 


 


 

WOW Volumen 
 
Volumena nikad dosta
Sanjaš o bujnoj kosi punoj volumena? Neka tvoji snovi postanu stvarnost uz Schwarzkopf proizvode za oblikovanje stila „WOW volumen”! Voluminozna kosa, poput lavlje grive, pokazaće tvoje samopouzdanje i uneće dašak dramatičnosti u svakodnevni izgled