Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Svetski hit-Korejske maske za lice!


Pronalaženje dobrih proizvoda za lice nije lak zadatak: svako želi proizvod koji će temeljno ukloniti mrtve ćelije kože, ali opet da nije  ni preoštro ili iritantno. Srećom, napravili smo odabir koji predstavlja savršenu ravnotežu. 
 

Maske za lice: 

Daju vidljivo poboljšanje odmah nakon nanošenja, i – budimo iskreni – one su Vam izgovor da se posvetite samoj sebi na nekoliko minuta. Unapredite svoju rutinu nege kože sada  uz izbor najboljih maski iz Azije. 

Koreanke su  poznate po besprekornom tenu, i nije nam dugo trebalo da počnemo obožavati proizvode koje koriste. Predstavljamo Vam korejske maske koje su postale hit u svetu, i koje možete pronađi u dm prodavnicama.

Od sada u određenim dm prodavnicama se nalazi još veći prostor na kojem su predstavljene maske za lice. Preko 100 vrsta maski za lice možete pronaći  u vašim dm prodavnicama.


 

MB-maska-folija za oko očiju 12 ml - zlatna 
Ova maska - pakovanje za oči od zlatne folije čini umornu kožu svežom i elastičnom. Svojom troslojnom strukturom sprečava isparavanje esencije, i hrani kožu hijaluronskom kiselinom, hidroliziranim koenzimom Q-10, adenozinom i ekstraktom soje.
MB-maska-folija za oko očiju 12 ml - zlatna srebrna
 


 

MB-maska-folija za lice 25 ml - srebrna
Maska-pakovanje za lice od srebrne folije čini tamnu i umornu kožu svežom, svetlom i snabdevenom energijom. Svojom troslojnom strukturom koja sprečava isparavanje esencija , i hrani kožu vitaminom C, nijacinamidom, zelenim čajem i ekstraktom belog duda.
MB-maska-folija za lice 25 ml - zlatna 
 


 

Purederm multi step tretman za skupljanje pora
Multi step tretman za skupljanje pora sastoji se od 3 d maske i hidrantne kreme za lice. Daje najbolje rezultate u kombinaciji kao tretman. Maska sadrži ekstrakt kamelije i 5 cvetnih ekstrakta koji čiste zapušene pore i skidaju mrtve ćelije sa lica , dok istovremeno skupljaju proširene pore i sprečavaju pojavu novih. 
 


 

MB-hydrogel crna maska za lice 25g-sa ugljem
Ova inovativna maska za lice, sa hidrogelom, čisti i zateže kožu snagom detoksikujućeg pudera uglja, tresetne vode, ekstrakta kamilice, nijacinamida i hijaluronske kiseline. Jedinstvenog dvodelnog dizajna laka je za upotrebu i odgovara konturama lica za najbolji tretman.
 


 

MB-hidrogel maska za lice 25g-sa aqua kolagenom
Inovativna hidrogel maska sa aqua-kolagenom, rastvorljiva u vodi, sadrži hidroliziran kolagen( 100 ppm), ulja argana, hijaluronsku kiselinu, i ekstrakt mrkih algi koji prodiru duboku u kožu i podižu je, učvršćuju i smiruju. Vitalizuje i hidrira umornu i žednu kožu.
MB-hidrogel maska za lice 25g-sa zlatom protiv starenja