Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Balea Beauty Therapy


 

Nova inovativna Balea krema sa Juvenesence dobijenim iz braon algi i duo hijaluronskom kiselinom intenzivno zateže kožu lica i ima ZF 15!


 

Duo hijaluronska kiselina predstavlja mešavinu hijaluronskih kiselina različitih molekularnih težina. Hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina imaju višestruke prednosti za kožu. Hijaluronska kiselina sa većom molekularnom težinom ostaje na površini kože, gde hidrira kožu, odnosno umanjuje gubitak vode preko kože.


 

Hijaluronska kiselina sa nešto nižom molekularnom težinom se može apsorbovati kroz kožu, čime iznutra uglačava kožu i tamo vezuje vodu. Dobro je znati i da je hijaluronska kiselina endogena supstanca i na prirodan način se stvara u organizmu, pre svega u zglobovima.


 


 


 

Balea noćna krema za lice -  Beauty Therapy 50 ml 

Krema sa Juvenesence dobijenim iz braon algi i duo hijaluronskom kiselinom. Intenzivno zateže kožu lica. Pogodna za kožu od 45 - 65 godina starosti.  Specijalna tekstura, koja ne masti kožu brzo se upija. Intenzivno neguje suvu kožu i čini je nežnom. Juvenessence se dobija iz braon algi, povećava elastičnost i ublažava bore. Duo hijaluronska kiselina zateže kožu iznutra i pomaže održavanju prirodnog balansa hidrirantnosti kože. Ulje makadamije pomaže prirodnoj regeneraciji kože tokom noći.
 

Upotreba:uveče naneti na čistu kožu lica, vrata i dekoltea i nežno umasirati. Izostaviti predeo oko očiju.
 

Potvrđeno dejstvo*:

Osvežena koža ujutru                97%

Koža je glatka                      100%

Koža je negovana                    97%

Osećaj na koži je besprekorno lep   87%

*Na osnovu samoprocene 30 žena nakon 28 dana upotrebe.

Procenat potvrdnih odgovora.

Pogodno za vegane.

Dermatološki ispitano.


 

Balea dnevna krema za lice - Beauty Therapy 50 ml 

Sa algama. Intenzivno zateže kožu lica. ZF 15 sa Juvenesence dobijenim iz braon algi i duo hijaluronskom kiselinom. Pogodna za kožu od 45 - 65 godina starosti. Efikasna formula hidrira kožu, zateže je i  pomaže ublažavanju bora.  Juvenessence se dobija iz braon algi, povećava  elastičnost i ublažava bore. Duo hijaluronska kiselina zateže kožu iznutra i pomaže održavanju prirodnog balansa hidrirantnosti kože. Vitamin E štiti kožu od slobodnih radikala i pomaže regeneraciji kože. ZF 15 u UV zaštita štite od prevremenog starenja kože uslovljenog  delovanjem svetlosti.

 

Upotreba: Naneti ujutru nakon čišćenja na lice, vrat i

dekolte. Nežno umasirati. Izbegavati predeo oko očiju.

Idealna kao podloga za šminku!

 

Potvrđeno dejstvo*:

Koža je glatka                      89%

Primetno podmlađen izgled kože      93%

Slika kože je primetno poboljšana   100%

Osvežava kožu                       100%

*Na osnovu samoprocene 28 žena nakon 28 dana upotrebe.

Procenat potvrdnih odgovora.

Pogodno za vegane.

Dermatološki ispitano.