Predstavljamo vam YOSKINE, japansku kozmetiku koju ćete od sada moći da kupujete jedino dm drogerijama.

Linija ovih proizvoda podeljena je u tri celine:

 

KIREI
 

Kirei – japanska reč za lepotu. Linija inspirisana japanskom umetnošću regeneracije kože.

Svojim lifting efektom - omogućava oblikovanje lica u tzv. V oblik. Kombinacija tri tipa retinola (molekuralni, Liposomalni i spherulite).

Upakovani su u posebne mikrokapsule, koje tokom dana postepeno oslobađaju retinol u kožu.
 


ROYAL BEE JAPAN-LIFT

Posebno formulisana linija sa biomimetičkim pentapeptidom, jedinstvenim proteinom koji je otkriven od strane Japanskih naučnika u oblasti matičnog mleča.   


 

YOSKINE ASAYAKE PURE
 

ASAYAKE PURE (ASAYAKE je japanska reč za jutarnji sjaj ) – ova linija je obogaćena aktivnim sastojcima za čišćenje kože daje koži upravo taj efekat. 

Svež, blistav izgled zdrave i čiste kože. Bez isušivanja, pruža blao, nežno ali efikasno čišćenje.

Za žene svih životnih doba i svih tipova kože. 
 

 

Lista YOSKINE proizvoda koje možete kupiti u samo u vašem dm-u!

YOSINE KIREI LIFT. elixir serum 30ml

Koncentrovani retinol kompleks – za kožu predstavlja čist vitamin A koji dolazi u višeslojnim kapsulama. Tako joj daje trenutni V shape efekat, podižući konture lica.

YOSKINE KIREI 60+ d/n krema lice 50ml

Retino mikroni – patentom zaštićena forma retinola, skrivenog u mikrokapsulama izgređenih u 1000 slojeva. Postepeno se oslobađa prodirući sve dublje u kožu. Tako osigurava neverovatne rezultate u redukciji bora i podizanju donjih slojeva kože.

YOSKINE KIREI LIFT. krema očna zona 15ml

Retino mikroni – patentom zaštićena forma retinola skrivenog u mikrokapsulama izgređenih u 1000 slojeva. Postepeno se oslobađa prodirući sve dublje u kožu. Tako osigurava neverovatne rezultate u redukciji bora i podizanju donjih slojeva kože.

YOSKINE ROYAL BEE serum za lice 30 ml

Intenzivni regenerativni serum sa biomimetičkim peptidima. Daje momentalni efekat zategnute i glatke kože . Osigurava intenzivnu regeneraciju i ispunjava tri tipa bora : Mimičke ( facijalne ekspresije ), bore izazvane umorom i “gravtitacione” bore

YOSKINE KIREI LIFT. d/n krema lice 50ml

Triple wrinkle-filling dnevna krema sa biomimetičkim peptidom, 55+ Dubinska regenracija kože i isupnjavanje tri tipa bora: Mimičke ( facijalne ekspresije ), bore izazvane umorom i “gravtitacione” bore.

YOSKINE ASAYAKE PUREmicelarni krem 200 ml

Micelarno mleko sa prirodnim vlaknima svile za uklanjanje šminke sa lica i očiju. 3 u 1 formula kombinuje svojstva gela za umivanje, mleka za čišćenje i micelarne vode.

YOSKINE ASAYAKE PUREgel/lice alga 200ml

Gel za čišćenje lica sa with japanskom Wakame morskom algom, koja je bogata fukoidanom. Ovo jedinjenje koje se nalazi u samo nekoliko braon algi na svetu ima snažan antioxidativni efekat.

YOSKINE KIREI LIFT. d/n krema lice 50 ml

Saffron pro elastin – Aktivni kompleks na bazi šafrana stimuliše sintezu vlakana kolagena i elastina i daje savršeno gladak i obnovljenizgled kože, čineći je zategnutom i blistavom.

YOSKINE KIREI d/n ret. krema za lice 50 ml

3X retinol komleks – Luksuzni spoj tri vrste retinola, Molekularni, lipo-retinol u kapsulama i retinoid sferulit. Osigurava dubinsko obnavljanje ćelija kao i njihovo popunjavanje.

YOSKINE ROYAL BEE45+ d/n krema lice 50 ml

Rejuvenating microlift – Krema za dan i noć 45 + intenzivno i trentunto popunjava bore

YOSKINE ROYAL BEE n/krema 55+ 50 ml

Triple wrinkle-filling dnevna krema sa biomimetičkim peptidom, 55+ Dubinska regenracija kože i isupnjavanje tri tipa bora: Mimičke ( facijalne ekspresije ), bore izazvane umorom i “gravtitacione” bore.

YOSKINE ROYAL BEE krema očna zona 15 ml

Moćni wrinkle-filling booster krem sa biomimetičkim peptidom, za zonu oka i usana. Zaglađuje bore i fine linije uključujući i one najdublje. Daje neverovatno glatku teksturu i blistavost, kao i odmoran izgled.

YOSKINE SAKURA srebrna maska za lice 20 ml

Kompleks sa ekstraktom trešnjinog sveta čudesno podmlađuje, deluje protiv bora i pruža koži zategnut izgled. Zaglađuje bore, uključujući i okoloočne i umanjuje vidljivost opuštene kože. *Proizvod se ne nalazi u svim dm drogerijama

YOSKINE SAKE zlatna maska za lice 20 ml

Kompleks koji sadrži jedinstvenu mesečev kameni prah (selenit) trenutno čini ten blistavim i daje mu ujednačen, zdrav ton. Vidno pomlađuje i oplemenjuje kožu. U roku od nekoliko minuta uklanja znakove umora na licu. *Proizvod se nalazi samo u određenim dm drogerijama.

YOSKINE HOKKAIDO serum za lice 30 ml

Moćan kompleks protiv bora sadrži enzim od bundeve dobijen u procesu fermentacije i napredni Matrikine-Tetrapepide.Savršeno popunjava čak i duboke bore, podiže, zateže i zaglađuje kožu.

YOSKINE HOKKAIDO krema za očnu zonu 15 ml

Prirodni enzim od bundeve dobijen u procesu fermentacije pruža koži delikatnu eksfolijaciju. Svakodnevnom upotrebom savršeno zaglađuje kožu i smanjuje čak i duboke, jake bore.

YOSKINE HOKKAIDO 65+ krema za lice 50 ml

Prirodni enzim od bundeve dobijen u procesu fermentacije pruža koži delikatnu eksolijaciju. Svakodnevnom upotrebom savršeno zaglađuje kožu i smanjuje čak i duboke, jake bore.

YOSKINE HOKKAIDO 55+ krema za lice 50 ml

Prirodni enzim od bundeve dobijen u procesu fermentacije pruža koži delikatnu eksfolijaciju. Svakodnevnom upotrebom savršeno zaglađuje kožu i smanjuje čak i duboke, jake bore.

YOSKINE HOKKAIDO 45+ krema za lice 50 ml

Aktivni kompleks sojinog ulja i obnavljajući Tetrapeptid-7 stimulišu sintezu kolagena, ispunjavaju i učvršćuju kožu iznutra.