bioten DETOX linija za negu lica!

 

Bioten kozmetika je inspirisana snagom prirode i kreirana da zadovolji potrebe različitih tipova kože po pristupačnim cenama. Budući da nam je zdravlje kože na prvom mestu, bioten proizvodi ne sadrže paraben, parafin i veštačke boje.

Zakoračite u svet, gde se nežne teksture i prijatne arome susreću da poslednjom rečju kozmetologije i uverite se sami u delotvornost proizvoda.

Upoznajte svog novog saveznika u borbi protiv bora koji će ujedno da detoksikuje i štiti vašu kožu od negativnog uticaja zagađenja, stresa i nedostatka sna. Za prirodno podmlađivanje i detoksikaciju kože isprobajte NOVU bioten Detox liniju za negu lica. Inovatini POLLU BLOCK kompleks i ekstrakt aktivnog uglja efikasno deluju protiv bora, ali ujedno imaju snažno antioskidativno dejstvo.

 

bioten DETOX gel za umivanje

sadrži 94% sastojaka prirodnog porekla. Ekstrakt aktivnog uglja savršeno će uklaniti sve vrste nečistoća i šminke sa lica, dok HYDRO NUTRIENT 24H štiti kožu od isušivanja. Negovana, čista i hidrirana koža, osećaj nežne i meke kože! Idealno za svakodnevnu upotrebu i normalnu i masnu kožu.

bioten DETOX masku za lice sa ekstraktom aktivnog uglja

Uživajte u svom savršeno matiranom tenu, bez nepravilnosti i nepoželjnog sjaja. Aktivni ugalj efikasnom čisti pore i na taj način smanjuje pojavu mitesera i akni. Preporučuje se za primenu kod normalne i masne kože, jednom do dva puta nedeljno.

bioten DETOX kreme za dnevnu i noćnu negu

Sadrže POLLU BLOCK kompleks koji redukuje postojeće i umanjuje pojavu novih bora, ima antioksidativno dejstvo i štiti kožu od negativnog uticaja zagađenja. Ekstrakt aktivnog uglja poput magneta privlači i eleminiše nečistoće iz kože.

bioten DETOX micelarna voda

Sadrži 94% sastojaka prirodnog porekla. Idealna kombinacija micela i ekstrakt aktivnog uglja, savršeno će uklaniti sve vrste nečistoća i šminke sa lica. Ujedno neguje i hidrira kožu, pružajući osećaj savršeno čiste i nežne kože. Idealno za svakodnevnu upotrebu i normalnu i masnu kožu.