UVERITE SE U EFIKASNOST PRIRODE, STIGAO JE GARNIER BIO!

Predstavljamo vam novu liniju sertifikovanih organskih proizvoda za negu kože lica!
 

GARNIER BIO dnevna krema za lica 50 ml

Za ujednačen ten i mladalačku kožu, ova meka, baršunasta dnevna krema protiv efekta starenje može se koristiti samostalno ili pomešana sa nekoliko kapi ulja za lice od lavande za još blistaviju kožu.

GARNIER konjak za čišćenje lica 1/1

Biljka Konjak vodi poreklo iz Azije, a od njenih korenskih valkana pravi se koren konjaka koji se koristi za nežno čišženje i piling kože.

GARNIER BIO krema za predeo oko očiju 15 ml

Za glatkoću i mladalaški izgled zone oko očiju. Vraća vlažnost i obnavlja glatkoću kože oko očiju i čini je svetlijom

GARNIER BIO ulje za lice 30 ml

Poznato po svojim obnavljajućim svojstvima, sertifikovano organsko eteriöno ulje lavande pažljivo je umešano u nemasno ulje za lice. Kada se koristi svakodnevno, ovo ulje za lice prirodan je put ka nahranjenoj, glatkoj i blistavoj koži!

GARNIER BIO limunova trava krema za lice

Osvežavajuća gel krema koja dubinski hidrira vašu kožu, daje osećaj svežine uz mat efekat i vraća balans vašoj koži. Koristiti jednom dnevno, ujutru ili uveče.

GARNIER BIO micelarna voda 400 ml

.

GARNIER BIO sprej za lice 150 ml

Argan je u maroku poznat kao "zeleno zlato" koje berberske žene već vekovima koriste kao hranljivu negu kože. Arganovo ulje se dobija ceđenjem jezgra orašastih plodova argana.

GARNIER BIO tonik za lice 150 ml

Ovaj sertifikovani organski tonik za savršenu kožu istog trenutka stvara osećaj intenzivne svežine i matira kožu. Čisti i umanjuje pore i čini ih manje vidiljivim.