Otkrijte tajnu korejske kozmetike uz It'S SKIN - novi brend korejske kozmetike ekskluzivno u vašem dm-u!

It'S SKIN je prvi brend u Južnoj Koreji koji je povezao koncept kozmetike sa medicinom. Sa višedecenijskim iskustvom u negovanju kože It'S SKIN predstavlja svoje proizvode za sve tipove kože.
 

 

It'S SKIN YE vital serum za lice 30 ml

YE serum za lice sa ekstraktom kvasca (Yeast extract) stimuliše proces regeneracije ćelija kože, ubrzava proces oporavka kože od oštećenja izazvanih štetnim uticajima iz okruženja, poboljšava teksturu i tonus kože, podiže nivo vlažnosti kože, vraća koži energiju, odbrambenu sposobnost i vitalnost.

It'S SKIN SYN-AKE serum za lice 30ml

SYN-AKE je po vršinski aktivna anti-aging komponenta stvorena u laboratoriji i označava se kao "alternativa invanzivnim anti-aging procedurama" ili najčešće kao "alternativa botoksu". SYN-AKE je sintetički ekvivalent zmijskom otrovu čiji je zadatak da redukuje količinu mišićnih pokreta.

It'S SKIN PROPOLIS serum za lice 30ml

It’S SKIN PROPOLIS ampula za lice je izuzetno moćna i koncentrovana formula na bazi meda koja će vidno poboljšati sveukupno stanje kože zahvaljujući hranjivim, hidratantnim, antiinflama-tornim, antiseptičkim i regenerativnim svojstvima propolisa.

It'S SKIN WR serum protiv bora 30 ml

Power 10 Formula WR serum je visoko koncentrovani serum za lice protiv bora sa ekstraktima kavijara i adenozina koji svojim zajedničkim delovanjem dokazano redukuju pojavu bora i “finih linija” i poboljšavaju elastičnost kože.

It'S SKIN VC vitam C serum za lice 30ml

VC serum za lice sa koncetrovanim C vitaminom (Ascorbyl tetraisopalmitate) i ekstraktom ze-lenog čaja uklanja melanin na mestima gde se pojavljuju hiperpigmentacije (tamne mrlje) i na taj način ublažava vidljivost tamnih fleka od sunca, ožiljaka od akni i drugih upalnih procesa,

It'S SKIN GF hidratantni serum za lice 30 ml

Power 10 Formula GF serum za lice je mešavina sastojaka (GF mixture) za intezivnu hidrataciju, i to vode iz lista ginko biljke, ekstrakta gljive Tremella fuciformis (Snow mushroom ili "srebrno uvo") i kapsula sa vlagom vidljivih u samoj teksturi seruma.

It'S SKIN VE sjaj serum za lice 30 ml

It’S SKIN VE Effector je serum za lice sa koncentrovanim vitaminom E kao vitalnom komponen-tom ishrane za sjajnu i glatku kožu. E vitamin, kao glavna komponenta seruma, neutrališe štetna dejstva slobodnih radikala iz okruženja koji uzrokuju oštećenja na koži i time pospešuje njenu re-generaciju.

It’S SKIN Pure Moisture Cream, Pure krema za lice sa vodom sa aljakih glečera i kolagenom za obilnu hidrataciju suve kože, 100 ml

It’S SKIN Pure Moisture Cream je izuzetno hidratantna krema nežne teksture sa vodom sa aljaskih glečera i kolagenom koja će obilno i momentalno hidrirati kožu energijom prirodne, čiste vode i stvoriti hidratantni zaštitni sloj koji će sprečiti njeno isušivanje i ojačati elastičnost .

It’S SKIN Pure Moisture Gel, hidratantni gel sa vodom sa aljaskih glečera i hijaluronskom kiselinom za osvežavajuću hidrataciju kože, 100 ml

It’S SKIN Pure Moisture gel je hidratantni gel lagane teksture sa vodom sa aljaskih glečera i hijaluronskom kiselinom koja će momentalno hidrirati kožu energijom prirodne, čiste vode i održaće je vlažnom duži vremenski period zahvaljujući formuli sa hijaluronskom kiselinom.

It’S SKIN Pure Moisture Oil, Pure hidratantno dvoslojno ulje za lice za obilnu hidrataciju i zaštitu od isušivanja suve kože, 30 ml

It’S SKIN Pure moisture ulje je sinergija hidratantnih sastojaka i biljnih ulja koja koži pruža preko potrebnu dubinsku hidrataciju i stvara glatku uljanu zaštitnu barijeru koja zadržava vlažnost kože i sprečava njeno isušivanje.

It’S SKIN Pure Moisture Snow Blossom Essence, Pure hidratantna esencija sa zimskim cvećem u kapsuli za obilnu hidrataciju suve kože, 80 ml

Snow Blossom kapsule su hidratantne kapsule u koje su posebnom metodom smešteni biljni ekstrakti “zimskog cveća” (ekstrakt snežnog lotosa, ekstrakt cveta japanske kamelije, ekstrakt jeju orhideje) i ekstrakti biljke baobab, argana i slatkog badema

It’S SKIN Pure Moisture Mist, Pure mist za lice sa vodom sa aljaskih glečera za momentalnu hidrataciju i efekat hlađenja, 120 ml

It’S SKIN Pure Mist je mist sprej za lice sa vodom sa aljaskih glečera i hijaluronskom kiselinom daje vam mogućnost da u svakom trenutku obilno hidrirate, osvežite i rashladite lice i pružite koži energiju prirodne, čiste, nezagađene vode bogate jonima i mineralima.

It’S SKIN Power 10 Formula WR Single Origin ampule za intenzivnu negu protiv bora, set od 7 komada po 1,7 ml

It’S SKIN Power 10 Formula WR Single Origin ampule namenjene su za intezivni sedmodnevni tretman nege kože lica koji će joj vratiti elastičnost i koji će redukovati duboke bore na licu.

It’S SKIN Power 10 Formula VC Single Origin ampule za blistav ten i oživljavanje kože lica, set od 7 komada po 1,7 ml u kutiji

It’S SKIN Power 10 Formula VC Single Origin ampule namenjene su za sedmodnevni tretman kože umornog izgleda bez sjaja i neujednačenog tena kojoj je hitno potrebno oživljavanje, osveženje i visoka doza vitamina kako bi ponovo bila blistava i sjajna.

It’S SKIN Power 10 Formula PO Single Origin ampule za intenzivno čišćenje pora i umirenje problematične kože lica, set od 7 komada po 1,7 ml u kutiji

It’S SKIN Power 10 Formula PO Single Origin ampule namenjene su za sedmodnevni tretman kože sa proširenim i začepljenim porama kojoj je hitno potrebno čišćenje pora i umirenje usled prekomernog lučenja sebuma.

It'S SKIN Fresh maska 18 g - ALOE

.

It'S SKIN Fresh maska,18 g - CARROT

.

It'S SKIN Fresh maska 18g - COCONUT

.

It'S SKIN Fresh maska 18 g - LEMON

.

It'S SKIN collage krema za lice

.

It'S SKIN collagen krema za predeo oko očiju 25 ml

.

It'S SKIN tonik za lice 150 ml

.

It'S SKIN pena začišćenje lica 150 ml

.