Koncentrati, ampule i serumi su proizvodi efikasne intenzivne nege, lagane teksture. Primena ampula, koncentrata i seruma zavisi od potrebe kože. Hidriraju kožu, sprečavaju bore (npr. Balea koncentrat protiv bora), štite suvu kožu, čuvaju od spoljašnjih uticaja iz okruženja, restrukturiraju i revitalizuju zrelu kožu, umiruju kožu oštećenu suncem, stimulišu kožu i vraćaju joj elastičnost i energiju. Preporučuje se upotreba u trajanju od 4 sedmice.

 

Koncentrati 

Pogodni su kao povremeni "ekspres-tretmani" za osobe koje žele da se neguju, uprkos nedostatku vremena. Koncentrati se pakuju u praktičnim kapsulama za jednokratnu upotrebu, ili u većem pakovanju na istiskivanje, u tečnom obliku, za višekratnu upotrebu.

Posebne odlike su visoko-koncentrovani sastojci, koji doprinose brzom delovanju. Koriste se nakon čišćenja kože lica i pre upotrebe dnevne kreme ili šminke. Koncentrati, međutim, nisu zamena za uobičajenu dnevnu ili noćnu kremu, već se koriste kao dopuna. Nekoliko kapi je dovoljno za postizanje željenog efekta, zahvaljujući visoko-koncentrovanim sastojcima. Lako se nanose, a koža ih upija u sekundi.
 


 

 

Balea koncentrat za lice Lift Effect 7 kom 

Sa trenutnim efektom učvršćivanja. Povećava elastičnost  otpornost kože. Za zatezanje kože. Intenzivna nega zahtevne kože. Već nakon 30min bore se ublažavaju. Pri redovnoj  i istrajnoj upotrebi umanjuje bore, povećava elastičnost kože i poboljšava hidratantnost*.

Balea Q10 koncentrat protiv bora 7 kapsula 

Sa trostrukim dejstvom: redukuje dubinu bora; čini kožu čvršćom; koža izgleda mlađe. Pomaže pri regeneraciji zahtevne kože. Sadrži Q10 i ekstrakt ženšena. Koža, redovnom upotrebom, postaje glatka i deluje mlađe.


 


 


 

Balea hidrantni koncentrat za lice 7 kapsula 

Ublažava borice nastale zbog suve kože. Sa ekstraktom algi i maslinovim uljem. Uspostavlja balans hidrantnosti kože, sa vitaminom E. Redovnom upotrebom intenzivno hidrira.Maslinovo ulje bogato nezasićenim masnim kiselinama podstiče regeneraciju kože i čini je mekom i elastičnom. 
Balea koncentrat za predeo oko očiju 7 kapsula
Ublažava bore oko očiju. Intenzivno uglačava. Podstiče regeneraciju. Pruža sjaj. Učvršćuje nežni predeo kože oko očiju. Sadrži vitamin E koji štiti ćelije kože i redovnom upotrebom dokazano redukuje dubinu bora.