Lepi preko noći!

Spavanje je neophodno za naše telo, naš duh i našu lepotu. Tokom sna telo luči hormone rasta koji učestvuju u regeneraciji kože. Stvaraju se kolagen i elastin koji zamenjuju mrtve ćeliije kože. Specijalne Balea kreme pospešuju ovaj proces:

Razlika između noćne i dnevne kreme

Dnevne kreme učestvuju u stvaranju prirodnog zaštitnog omotača i obezbeđuju koži neophodnu vlažnost. One su, osim toga, služe i kao osnova za šminku i sadrže UV filtere. Noćne kreme, s druge strane, bogatije su hranljivim supstancama i pospešuju metabolizam kože i njene regenerativne procese.
 


 


 

Odgovarajuće kreme za svaki tip kože

Za svakog ko ima problema sa nečistoćama na koži preporučuje se Balea krema za lice protiv bubuljica 50 ml. Antibakterijska formula sa cinkom i salicilnom kiselinom sprečava pojavu bubuljica. 

Svi muškarci koji brinu o svjoj koži mogu da uzmu Balea MEN noćnu kremu za lice Ener. Q10 50 ml. Energy boost zatezuje i učvršćuje kožu. Delotvorna Q10 formula sa ši puterom i pentenolom pospešuje vlažnost kože i smanjuje bore.

Zar normalnu i mešovitu kožu preporučujemo Balea hidrantnu noćnu kremu 50 ml, Vitamin E štiti od slobodnih radikala dok hidro kompleks brine o balansirano nivou vlage.