LVLY - novi brend dostupan samo u dm-u!

LVLY je nova linija proizvoda za lice koju je razvila najpoznatija nemačka blogerka Paola Maria. Ono po čemu se ova linija proizvoda ističe jeste ekstrakt manuka meda. Šta je zapravo manuka med? Radi se o vrsti meda koja se proizvodi na teritoriji Novog Zelanda i Australije iz nektara manuka drveta i koja ima mnogobrojne pogodnosti za vašu kožu_ sprečava nečistoće, dezinfikuje, čisti i smiruje kožu. Proizvodi sa manuka medom savršeni su za osetljivu kožu i za one koji imaju probleme sa bubuljicama i mitiserima.
 


 LVLY pena za umivanje 150ml 
Sa ekstraktom manuka meda. Kremasta pena čisti kožu temeljno i nežno. Sastojci iz novozelandskog manuka meda neguju kožu. Provitamin B5 i ekstrakt goji bobica pružaju osećaj uravnotežene i osvežene kože.

LVLY krema za oko očiju 15 ml
Sa ekstraktom manuka meda. Zeleni čaj sadrži antioksidanse koji vitalizuju kožu, hijaluronska kiselina hidrira kožu i uglačva borice.

LVLY maska za lice 2x8 ml
Sa ekstraktom novozelandskog manuka meda pruža koži energiju i neguje osetljivu, suvu ili mešovitu kožu. Negujući lipidi iz pet biljnih ulja pružaju koži prirodni sjaj.

LVLY tonik za lice 200 ml
Sa ekstraktom manuka meda. Uklanja izumrle ćelije kože i priprema je da primi aktivne sastojke drugih proizvoda za negu. Ekstrakti manuka meda i goji bobica neguju kožu.

LVLY ulje za čišćenje lica 100 ml
Sa ekstraktom goji bobica. Veoma nežno ulje za uklanjanje šminke, čisti kožu i istovremeno je neguje. Ekstrakt goji bobica bogatih vitaminima pružaju osećaj svilenkaste kože.