Dodatna nega lica tokom zimskih dana!

Niske temperature i izrazito suv vazduh u prostorijama u kojima boravite zimi isušuju kožu. Kako bi ostala hidrirana, neophodno je pružiti joj adekvatnu dodatnu negu. Ovde vam predstavljamo određene Balea proizvoda koje ćete tokom januara moći da kupujete na sniženju do -30%

 


 

 

Balea Beauty Effect lifting tretman za lice 7x1 ml

Intenzivni koncentrat. Sa hijaluronskom kiselinom za efekat popunjavanja bora. Preporučuje se osobama od preko 30 do 50 godina. Podstiče elastičnost i zategnutost kože.

Balea dnevna krema za lice Beauty Effect ZF15 50 ml

Sa hijaluronskom kiselinom i intenzivnim lifting efektom. Glatka, zategnuta i ujednačena koža. Pogodna za kožu od 35 - 45 godina starosti. Poboljšava sjaj kože.

Balea Aqua hidrantni serum za lice 30ml

Intenzivna hidrantnost za slabo hidriranu kožu. Sa hijaluronskom kiselinom. Za svež i ujednačen ten. Kompleks sa hijaluronskom kiselinom hidrira kožu, dugotrajno poboljšava rezerve vode kože i njenu zaštitnu funkciju.

Balea osvežavajući gel za umivanje 150 ml

Za normalnu i mešovitu kožu. Sa aloe verom, blago peni za svakodnevno nežno i temeljno čišćenje kože. Blaga formula sa tenzidima na biljnoj bazi čisti kožu od šminke, čestica nečistoća i naslaga na koži.