ŠMINKA ČINI DA IZGLEDAŠ BOLJE, ALI TVOJ OSMEH TE ČINI PRELEPOM!

Pametno birana šminka može da istakne žensku lepotu. Ipak, prelep, beo osmeh je savršeni dodatak. Da biste ga postigli morate početi od osnovnih stvari i obezbediti najbolji način za izbeljivanje svojih zuba.


Otkrijte Colgate® tajnu kako biste uživali u zapanjujuće lepom osmehu! Isprobajte najnapredniju Colgate® formulu za izbeljivanje u pastama iz Colgate® Max White™ Expert linije, koje su pogodne za svakodnevnu upotrebu.

Beo, prelep osmeh najveći je ponos svake žene. Nikada ne zaboravite da uživate u njemu i pokazujte ga što više.

Ne dajte šansu nesavršenoj boji Vaših zuba i zadivite svojim osmehom uvek i na svakom mestu!

 

COLGATE MAX WHITE CHARCOAL WHITENING TOOTHPASTE 75 ml

Smešite se vedrije uz Colgate Max White Charcoal pastu za zube. Klinički dokazana formula obogaćena aktivnim ugljem i mineralima mikro čestica za i do stopostotno uklanjanje svih površinskih mrlja i vraćanje beline vašim zubima.

COLGATE MAX WHITE EXTRA CARE SENSITIVE PROTECT 75 ml

Recite zbogom osetljivim zubima uz Colgate Max White Extra Care Sensitive Whitening pastom za zube. Klinički dokazana formula koja pruža i do 24/7 zaštitu preosetljivim zubima nakon 4 nedelje redovnog korišćenja. Otklanja površinske mrlje te pruža još belji osmeh.

COLGATE MAX WHITE EXTRA CARE ENAMEL PROTECT 75 ml

Ojačajte zube, otkrijte belji i vedriji osmeh uz Colgate Max White Extra Care Enamel Whitening pastu za zube. Klinički dokazana formula koja pruža i do 24/7 zaštitu od gubitka minerala iz gleđi i nežno odstranjuje površinkse mrlje od čaja ili kafe, ako se koristi dva puta dnevno.

COLGATE MAX WHITE EXPERT ORIGINAL PEARL MINT TOOTHPASTE 75 ml

Sa profesionalnim sastojkom za izbeljivanje za poništavanje požutelog izgleda zuba. Klinički dokazano da poništava požuteli izgled zuba.* * Mrlje izazvane svakodnevnom upotrebom hrane i pića

COLGATE MAX WHITE EXPERT COMPLETE WHITENING TOOTHPASTE 75 ml

Colgate Max White Expert Complete Whitening pasta za zube pruža temeljno i trenutno izbeljivanje. Profesionalno je dizajnirana za poništavanje požutelog izgleda zuba i pruža trenutan efekat beljih zuba iz dana u dan.

COLGATE MAX WHITE OPTIC WHITENING TOOTHPASTE 75 ml

Sjajan beli osmeh već od prvog pranja sa Colgate® Max White™ Optic pastom za zube. Posebna formula sa klinički dokazanim Naprednim sistemom za izbeljivanje™, koji premazuje zube, čineći Vaš osmeh trenutno vidljivo beljim.

COLGATE MAX WHITE PROTECT WHITENING TOOTHPASTE 75 ml

Klinički dokazana formula koja uklanja i do 100% površinskih mrlja uz pomoć 3 minerala koja čiste, štite i pomažu u jačanju Vaše gleđi. Sigurna je za Vašu gleđ pri svakodnevnoj upotrebi.

COLGATE MAX WHITE ONE WHITENING TOOTHPASTE 75 ml

Klinički dokazana formula koja uklanja i do 100% površinskih mrlja. Sa ubrzanim izbeljivanjem pomaže Vam da u roku od nedelju dana dobijete za jednu nijansu belje zube. Sigurna je za Vašu gleđ pri svakodnevnoj upotrebi.

COLGATE MAX WHITE LUMINOUS WHITENING TOOTHPASTE 75 ml

Klinički dokazana formula uklanja i do 100% površinskih mrlja. Svojim Smartfoam sistemom temeljno čisti, izbeljuje sa svih strana i sigurna je za Vašu gleđ pri svakodnevnoj upotrebi.