Proizvodi za negu zuba Vaših mališana u Vašem dm-u! 


 

O dečijim zubima treba početi voditi brigu što pre, ali svakako pre nego što beba dobije prvi zub. Poželjno je da se prva poseta zubaru zakaže između drugog i trećeg rođendana deteta. Redovne posete zubaru, dobra nega zuba i usta, kao i zdrava ishrana doprineće lepom i zdravom osmehu dece koji će ih pratiti čitav život.


 


 

alverde dečija pasta za zube 50 ml
 

Idealna za upotrebu od nicanja prvih zuba,za prirodnu negu osetljivih mlečnih zuba,stalnih zuba i desni. Blagi sastojci nežno čiste i sprečavaju nastanak zubnog kamenca. Prirodni betain čini sluzokožu usta vlažnom i nakon upotrebe pruža prijatan osećaj u ustima. Sa voćnim, svežim ukusom.


 

Dontodent Junior konac za zube na štapiću 16kom 

Za decu stariju od 6 godina. Nevoskirano. Za blago i temeljno čišćenje. Sa držačem u obliku životinja. Posebno prilagođeno deci starijoj od 6 godina. Čvrsto zategnuti konac omogućava temeljno čišćenje prostora između zuba. Lako je pristupačan i predeo oko zadnjih zuba, zbog drške prilagođene deci. 


 

Dontodent četkica za mlečne zube 0-3god. 1kom 

Extra meka. Za mlečne zube. Veoma mala glava četkice. Za uzrast 0-3 god. Deca do sedme godine treba da peru zube pod nadzorom. Ekstra meke čekinje pružaju temeljno i nežno čišćenje, i štite zube i desni od povreda.


 

Dontodent tečnost za ispiranje usta junior 500 ml 

Štiti od karijesa. Može da ojača zubnu gleđ. Sa ukusom bobičastog voća. Bez alkohola (ne sadrži etanol). Neguje i čisti usnu duplju i na teško dostupnim mestima do kojih četkica za zube ne može da dopre.
 

Trostruka zaštita:
 

 - sa fluoridom za efektivnu zaštitu zuba od karijesa** 

- redukuje nastanak zubnog kamenca i može da spreči

- sa ekstraktom kamilice koji neguje desni