Oral-B je brend broj 1 koji koriste i preporučuju stomatolozi širom sveta. Oral-B električne četkice za zube uklanjaju do 100% više plaka*(u poređenju sa ručnim četkicama za zube). Kada perete zube Oral-B električnom četkicom, videćete i osetiti razliku. Za pojedinačno čišćenje zuba i osećaj čistih zuba kao kod stomatologa svakog dana, pređite na moćni Oral-B. Perite zube kao ekspert sa Oral-B. 


 

Zašto bi trebalo da pređete na električnu četkicu za zube 

Danas su čak i četkice za zube opremljene naprednom tehnologijom. Kako imaju karakteristike kao što su ugrađeni tajmeri i različiti režimi pranja, nije čudo što električne četkice za zube bolje održavaju zdravlje vaših usta u odnosu na običnu četkicu za zube*. Međutim, skepticizam je i dalje prisutan kada se govori da li se zaista isplati kupiti električnu četkicu za zube.

 

Priručnik prednosti koje imaju Oral-B Power četkice u odnosu na obične četkice za zube 

Jedan od najvećih problema sa običnom četkicom za zube je taj što je zapravo prilično teško da zube perete dva minuta ili da koristite tehniku koju preporučuju stomatolozi. Ovo dovodi do ne baš idealnog pranja zuba. Oral-B punjive električne četkice za pranje zuba imaju dvominutne tajmere koji će se pobrinuti da se vaši zubi peru kako to preporučuju stomatolozi. Takođe, Oral-B električne četkice za zube, koje su posebno dizajnirane za decu, pomoći će im da efikasnije peru zube dok se zabavljaju uz Magic Timer App™. Još jedan od faktora koji treba uzeti u obzir jeste da korišćenje Oral-B električne četkice za zube održava zdravlje usta, uklanjajući do 100% više plaka**, bez previše troškova, budući da Oral-B nudi ekonomične opcije električnih četkica. Na primer, Oral-B 2000 je sjajan izbor za one koji žele da poboljšaju svoje oralno zdravlje.


 

* Robinson PG, i dr, Poređenje ručnog i pranja zuba aparatima u oralnom zdravlju, The Cochrane Database of Systematic Reviews 2005; Issue

**u poređenju sa običnom četkicom za zube.


 

Ali šta je sa četkicom za zube na baterije? 

Ove četkice za zube imaju slične karakteristike kao obične četkice za zube, ali vibriraju. One nemaju ugrađeni tajmer ili različite režime pranja. Srećom, Oral-B električne četkice za zube se mogu puniti, što znači da ne morate trošiti novac na baterije za zamenu.

 

Prilikom izbora električne četkice za zube, vodite računa o svojim ciljevima za oralnu zdravstvenu zaštitu i drugim prednostima, pored tipova glava za pranje za zamenu ili dopunu koje preferirate.

 

Oral-B Pro 2000 punjiva električna četkica za zube 

  

Oral-B Pro 2000 CrossAction Punjiva električna četkica za zube koju pokreće Braun, 1 drška, 2 režima pranja Daily Clean i Gum Care, 2 glave za pranje.


 

Oral-B Pro 2000 CrossAction punjiva električna četkica za pranje zuba pruža klinički dokazano superiorno pranje u poređenju sa običnom četkicom za zube. Dizajn CrossAction glave četkice za zube, inspirisan profesionalcima, okružuje svaki zub vlaknima pod uglom od 16 stepeni, a pokreti akcije 3D pranja osciliranjem, rotiranjem i pulsiranjem razbijaju i uklanjaju do 100% više plaka od obične četkice za zube. Senzor pritiska svetli ako prejako perete da bi se sprečilo štetno preterano pranje, i ima 2 režima – Daily Clean i Gum Care – i tajmer u ručki koji vam pomaže da perete zube 2 minuta, kako preporučuju stomatolozi. I, što je najbolje, sve to vam pruža Oral-B – brend broj #1 koju koriste stomatolozi širom sveta. Kompatibilna sa sledećim zamenskim glavama za četkice za zube: CrossAction, 3D White, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone i Dual Clean.

 

Oral-B PRO 500 Cross Action punjiva električna četkica za zube 

 

Oral-B PRO 500 CrossAction Punjiva električna četkica za zube koju pokreće Braun, 1 drška, 1 režim pranja Daily Clean, 1 glava za pranje.


 

Oral-B PRO 500 električna četkica za zube pruža klinički dokazano superiorno pranje u poređenju sa običnom četkicom za zube. Dizajn CrossAction glave četkice za zube, inspirisan profesionalcima, okružuje vlaknima svaki zub pod uglom od 16 stepeni, a pokreti akcije 3D pranja osciliranjem, rotiranjem i pulsiranjem razbijaju i uklanjaju do 100% više plaka od obične četkice za zube. Tajmer u ručki vam pomaže da perete zube 2 minuta, kako preporučuju stomatolozi. I, što je najbolje, sve to vam pruža Oral-B – brend broj #1 koju koriste stomatolozi širom sveta.

 

Oral-B Kids Vitality Frozen punjiva električna četkica za zube 

 

Oral-B Vitality Stages Power Punjiva električna četkica za zube za decu sa Disney Frozen likovima, 1 drška, 1 glava za pranje.


 

Oral-B Stages Power Kids električna četkica za zube za dečake i devojčice, sa zabavnim, druželjubivim Disney Frozen likovima, omogućava da male ruke moćno peru. Ova punjiva električna četkica za zube sadrži ekstra meka vlakna za dečja usta i kompatibilna je sa Oral-B Disney MagicTimer aplikacijom. Preuzmite aplikaciju kako biste pomogli deci da peru zube 2 minuta, kako preporučuju zubari, i usvoje zdrave navike za oralnu negu za ceo život.

 

Oral-B Kids Vitality Star Wars punjiva električna četkica za zube 

 

Oral-B Vitality Stages Power Punjiva električna četkica za zube za decu sa Star Wars likovima, 1 drška, 1 glava za pranje.


 

Oral-B Stages Power Kids električna četkica za zube za dečake i devojčice, sa Disney Star Wars likovima, daje moć vašem malom superheroju. Ova punjiva dečja električna četkica za zube sadrži ekstra meka vlakna za dečja usta i kompatibilna je sa Oral-B Disney MagicTimer aplikacijom. Preuzmite aplikaciju kako biste pomogli deci da peru zube 2 minuta, kako preporučuju zubari, i usvoje zdrave navike za oralnu negu za ceo život.

 

Oral-B Vitality Cross Action punjiva električna četkica za zube 

 

Oral-B Vitality Cross Action Punjiva električna četkica za zube koju pokreće Braun, 1 drška, 1 glava za pranje.


 

Oral-B Vitality CrossAction punjiva električna četkica za pranje zuba pruža klinički dokazano superiorno pranje u poređenju sa običnom četkicom za zube. Glava CrossAction četkice za zube okružuje svaki zub vlaknima pod uglom od 16 stepeni, a pokreti akcije 2D pranja osciliranjem i rotiranjem omogućavaju bolje uklanjanje plaka nego običnom četkicom za zube. Tajmer u ručki vam pomaže da perete zube 2 minuta, kako preporučuju stomatolozi, i, što je najbolje, sve to vam pruža Oral-B – brend broj #1 koju koriste stomatolozi širom sveta. Kompatibilna je sa sledećim zamenskim glavama za četkice za zube: CrossAction, 3D White, Sensitive Clean, Sensi Ultra thin, Precision Clean, FlossAction, TriZone i Dual Clean.

 

Oral-B CrossAction zamenske glave za električne četkice za zube x2 

  

Oral-B CrossAction glave za četkicu za zube pakovanje od 2 dopune za punjivu električna četkicu za zube, Dizajn inspirisan profesionalcima, okrugla glava četkice za čišćenje svakog zuba.


 

Kao jedna od Oral-B premijum zamenskih glava za četkice za zube, CrossAction ima precizne uglove koji ciljaju plak i uklanjaju do 100% više plaka u poređenju sa običnom četkicom za zube. Za oblik Oral-B CrossAction glave za četkice za zube karakteristična su posebno konstruisana vlakna koja su dizajnirana za optimalno pokrivanje zuba. Jedinstvena vlakna dosežu duboko između zuba kako bi se uklonio plak, a cela usta vam bila čistija nego kad perete običnom četkicom za zube. Kompatibilna sa Oral-B Genius 8000, 9000. Kompatibilna sa Oral-B Genius 8000, 9000. Oral-B PRO 600, 650, 1000, 2000, 2500, 3000, 4000, 4900, 5000, 6000, 6500, 7000. Kompatibilna sa svim varijantama Oral-B Vitality i Vitality Plus. Svaka narudžbina se isporučuje sa 2x Oral-B CrossAction zamenskom glavom za električne četkice.

 

Oral-B Stages Power Kids glave za električnu četkicu za zube 2 komada 

Oral-B Stages Power Kids zamenske glave za električne četkice za zube sa Disney likovima, napravljena su za mala usta mlađih perača zuba, i dizajn im je inspirisan superiornom moći pranja profesionalnih zubnih alata. Vlakna i veličina su idealni za dečije ruke i usta, a svaka glava četkice za zube ima Disney likove koji će se dopasti vašoj deci.


 


 


 

 

Oral-B 3DWhite zamenske glave za električne četkice za zube x2 

  

Oral-B 3DWhite zamenske glave za električne četkice za zube su dizajnirane da peru svaki zub i idealne su za napredno pranje i izbeljivanje. Specijalizovana vlakna uklanjaju plak, a čašica za poliranje izbeljuje zube od prvog dana, uklanjajući površinske mrlje. Kompatibilna sa Oral-B Genius 8000, 9000. Kompatibilna sa Oral-B PRO 600, 650, 1000, 2000, 2500, 3000, 4000, 4900, 5000, 6000, 6500, 7000. Kompatibilna sa svim varijantama Oral-B Vitality i Vitality Plus. Svaka narudžbina se isporučuje sa 2x Oral-B 3D White zamenskom glavom za električne četkice.

 

Oral-B TriZone replacement heads for electric toothbrushes x2 

  

Oral-B Trizone glave za četkicu za zube pakovanje od 2 dopune za punjivu električnu četkicu za zube, vlakna dopiru između zuba za temeljno pranje

Glava TriZone četkice za zube pruža temeljno pranje sa tehnologijom trostruke zone. Njena vlakna čiste između zuba kako bi vam pomogla da perete kao što biste sa običnom četkicom, ali još snažnije. Tri zone vlakana imaju moćni vrh za zadnje zube, kraća vlakna za pranje površine i duža vlakna za pranje koja mogu dosegnuti 2x dublje između zuba nego obična četkice za zube. Kompatibilna sa Oral-B Genius 8000, 9000. Kompatibilna sa Oral-B PRO 600, 650, 1000, 2000, 2500, 3000, 4000, 4900, 5000, 6000, 6500, 7000. Kompatibilna sa svim varijantama Oral-B Vitality i Vitality Plus. Svaka narudžbina se isporučuje sa 2x Oral-B TriZone zamenskom glavom za električne četkice.

 

Oral-B Precision Clean zamenske glave za električne četkice za zube x2 

Oral-B Precision Clean glave za četkicu za zube pakovanje od 2 dopune za punjivu električnu četkicu za zube, temeljno i precizno pranje. Vlakna Oral-B Precision Clean zamenske glave za električne četkice dosežu duboko između zuba i pokrivaju veću površinu, čineći vam čitava usta čistijim nego obična četkica za zube, i uklanjaju do 100% više plaka za superiorno pranje u poređenju sa običnom četkicom za zube. Kompatibilna sa Oral-B Genius 8000, 9000. Kompatibilna sa Oral-B PRO 600, 650, 1000, 2000, 2500, 3000, 4000, 4900, 5000, 6000, 6500, 7000.

Kompatibilna sa svim varijantama Oral-B Vitality i Vitality Plus. Svaka narudžbina se isporučuje sa 8x Oral-B Precision Clean zamenskom glavom za električne četkice.

Oral-B Sensi Ultra Thin replacement heads for Power electric toothbrushes x2


 


 

 

Oral-B Sensi Ultra Thin zamenske glave za Power četkicu za zube 2 komada 

Vlakna Oral-B Sensitive Clean dosežu duboko između zuba i pokrivaju veću površinu, čineći vam čitava usta čistijim nego obična četkica za zube, i uklanjaju do 100% više plaka za superiorno pranje u poređenju sa običnom četkicom za zube.