Želite blistavo bele zube, a da biste postigli to koristite pastu za zube koju ste iz navike kupovali godinama.

Načuli ste nešto o prirodnim pastama za zube, ali i dalje niste sigurni u to kakve su to tačne paste.

Razmišljate o tome da probate drugačije paste za zube, ali ne znate odakle da krenete.

Srećom, u dm-u imate širog izbor raznovrsnih prirodnih pasti za zube koje su podjednako efikasne kao i pasta za zube koju mehanički kupujete toliki niz godina, a pritom imaju pogodnosti koje ostale paste za zube nemaju.
 

                        


 

                   
 

     
 


 


 

                            Blagi sastojci alverde pasta za zube sprečavaju nastanak zubnog kamenca i nežno ih čiste. Formula sa blagim česticama za čišćenje nežno ali temeljno uklanja plak i naslage koje su glavni uzročnici karijesa, stvaranja kemenca i paradenzote                   

 
 


 

                         
 

Himalaja je brend koji je nastao u okviru ajurvede, tradicionalne indijske medicine. Pored raznovrsnih formulacija odlikuje se i velikim izborom pasti za zube, tako da će svako moći da nađe pastu po svojoj meri

          

                                                           

                                  

                                               

 
 


 


 

AzetaBio pasta za zube namenjane je najmlađima (o-36 meseci). Zubi beba su naročito podložni propadanju, jer njihova zubna gleđ nije jaka kao kod odraslih. Zbog toga je prirodna formula organske AzetaBio paste nežna za desni beba, istovremeno štiteći gleđ zuba. Ne sadrži fluor i ima nerđajuću pumpicu koja ne propušta vazduh i omogućava jednostavno, kontrolisano korišćenje.                               

                      
 


 


 

Biomed paste za zube imaju izrazito veliki procenat prirodnih sastojaka kao što su propolis, kokosovo ulje i spirulina. To, zajedno sa prihvatljivom cenom, svrstava ih u jedne od najomiljenijih organskih pasti za zube.