Za prirodno lepu kosu

2u1 - i šampon i regenerator!

najbolje iz prirode za vašu kosu!

 

alverde Family šampon za kosu 300 ml

Organski slez i organska kupina. Za normalnu kosu. Bez silikona. sa ekstraktima sleza i kupine iz kontrolisane organske proizvodnje. Prirodna formula sadrži so iz Atlantskog okeana i betain, koji neguju kosu i pomažu joj da se obnovi.

alverde šampon avokado i ši puter repair 200 ml

rganski avokado i organski ši puter. Receptura sa ekstraktom avokada i ši putera iz kontrolisane organske proizvodnje, kao i prirodnim pšeničnim proteinom nežno čisti kosu i pomaže u jačanju njene strukture. Negujuća formula sa biljnim glicerinom hidrira kosu.

alverde balzam za kosu Repair 200 ml

Organski avokado i organski ši puter. Bez silikona. Za oštećenu i lomljivu kosu. Receptura sa prirodnim ekstraktom avokada, ši putera i pšeničnog proteina pomaže u jačanju strukture oštećene kose. Negujuća formula sa biljnim glicerinom hidrira kosu.

alverde fluid za krajeve kose Repair 30 ml

Sa organskim avokadom i organskim ši puterom. Bez silikona. Za oštećenu i lomljivu kosu. Negujuća formula pomaže da se održi prirodan izgled krajeva kose. Sa organskim uljem avokada, organskim ši puterom, proteinom mlečike i biljnim betainom.

alverde puter za kosu avokado ši puter 200 ml

Receptura sa ši puterom, kakao puterom i avokado uljem iz kontrolisane organske proizvodnje regeneriše kosu. Formula sa biljnim kompleksom keratina trajno hidrira kosu i pruža prirodan sjaj kosi. Definiše lokne i kroti neposlušnu kosu.

alverde šampon 2u1 balans 200 ml

Sa mirisom kruške i aloe vere. Šampon i balzam. Bez silikona. Specijalna formula sa jojobinim i maslinovim uljem iz kontrolisane organske proizvodnje, pšeničnim proteinom i vitaminom F čisti i neguju kosu, bez da je oštećuje.

alverde šampon 2u1 radost 200 ml

Sa mirisom jabuke i cvekle. Šampon i balzam. Bez silikona. Specijalna formula sa jojobinim i maslinovim uljem iz kontrolisane organske proizvodnje, pšeničnim proteinom i vitaminom F čisti i neguju kosu, bez da je oštećuje.

alverde šampon 2u1 osećaj 200 ml

Negujuća formula sa biljnim glicerinom i aloe verom iz kontrolisane organske proizvodnje zadržava hidrantnost kose i štiti je od isušivanja. Kosa je vidno glatkija, lako se raščešljava i sjaji.

alverde šampon 2u1 balans 200 ml

Sa mirisom kruške i aloe vere. Šampon i balzam. Bez silikona. Specijalna formula sa jojobinim i maslinovim uljem iz kontrolisane organske proizvodnje, pšeničnim proteinom i vitaminom F čisti i neguju kosu, bez da je oštećuje.

alverde šampon 2u1 sunce 200 ml

Sa mirisom trešnje i kajsije. Šampon i balzam. Bez silikona. Specijalna formula sa jojobinim i maslinovim uljem iz kontrolisane organske proizvodnje, pšeničnim proteinom i vitaminom F čisti i neguju kosu, bez da je oštećuje.