Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Garancija kvaliteta

Pre više od 20 godina u Austriji smo u asortiman uveli prvu dm privatnu robnu marku. Danas dm drogerie markt privlači na hiljade kupaca svojom širokom paletom proizvoda od 28 privatnih robnih marki iz segmenata nege tela, kozmetika, sredstva za higijenu, zdravlja, domaćinstva, beba, tekstila, fotografija i životinja.  

Visok kvalitet, niska cena 

Svakog meseca, naši kupci se mogu radovati novostima, iz specijalno za nas razvijih, robnih marki. Pri razvoju proizvoda dm se rukovodi kvalitetom lidera na tržištu datog asortimana - ali je cenovno oko 30 posto jeftiniji. Proizvodi su lako prepoznatljivi po zaštitnom znaku
dm-a. Privatne robne marke se proizvode korišćenjem najnovijih tehničkih standarda. Kako proizvodni procesi tako i sastojci i pakovanje podležu redovnim kontrolama. Ovo garantuje kvalitet na najvišem nivou.  

Vrlo dobri rezultati testiranja 

Odličan odnos cene i kvaliteta nagrađivan je od strane nezavisnih instituta za testiranje, kao što su „Öko-Test“ i „Stiftung Warentest“: kod istih privatne robne marke uvek iznova ostvaruju vrlo dobre rezultate. Te ocene naši kupci mogu naći direktno na proizvodima.  

List deteline za održivost 

dm privatne robne marke se proizvode što je više moguće ekološki: pažljiv izbor resursa, pakovanja koja se mogu reciklirati, bez dugih transportnih puteva. Proizvodi privatne robne marke označeni kao održivi mogu se prepoznati po dm-ovoj detelini za održivost.