100% prirodni proizvod napravljen na bazi kalijum-aluma. Aluminijum-kalijum alum je prirodni mineral pogodan za negu kože. Ima antiseptičko i protivupalno dejstvo, zbog čega je posebno efikasan kao higijenski proizvod za negu kože. Proizvod sačinjen od prirodnih aktivnih sastojaka koji su naši preci koristili za higijenu svog tela. Aluminijum-kalijum alum adsorbuje suvišnu vlagu, a dezinfekciona svojstva proizvoda eliminišu uzrok neprijatnog mirisa, smanjujući lučenje znojnih i lojnih žlezda. Za razliku od aluminijum-hlorohidrata, kalijum-glinica ne utiče negativno na kožu, ne zapušava pore, i apsolutno je siguran za upotrebu. Aluminijum hlorohidrat može biti uzrok mnogih bolesti, uključujući nastanak raka dojke. Dezodorans EO Laboratorie je prirodni, hipoalergenski proizvod za negu kože. Bezbedni za svaki tip kože, nežno negujući nadraženu kožu, čak i posle epilacije. Ne zapušava pore. Prirodan i siguran dezodorans. Ne sadrži aluminijum, parabene, triklozan, talk.

EO roll-on više vrsta 50 ml

Proizvod ne sadrži aluminijum hlorohidrat, mirise i parabene.

EO dnevni serum anti-age 50 ml

U proizvodnji se koriste samo prirodni konzervansi i boje. Vredna ulja i biljni ekstrakti povećavaju elastičnost kože, podstiču ćelije da se regenerišu i pomažu u zadržavanju vlage u ćelijama kože, što sprečava njeno sušenje.

EO hidratantni dnevni serum za lice 50 ml

U proizvodnji se koriste samo prirodni konzervansi i boje. Vredna ulja i biljni ekstrakti povećavaju elastičnost kože, podstiču ćelije na regeneraciju i pomažu u zadržavanju vlage u ćelijama kože. Aktivni sastojci: organsko bademovo ulje i ulje makadamija i organski ši puter

EO hidratantna pena za umivanje 150 ml

Aktivni Sastojci: • Ulje semenki grožđa Ulje semenki grožđa ima biološku aktivnost, uglavnom antioksidativne i regenerativne efekte.

EO hidratantni noćni serum za lice 50 ml

Krema-serum sa bogatom formulom kreiran je specijalno za obnovu i hidrataciju suve kože. Ima jak hidratantni i hranjiv efekat. Koža postaje glatka i svilenkasta.

EO noćni serum anti-age 50 ml

Krema-serum sa bogatom formulom kreiran je specijalno za obnovu i podmlađivanje zrele kože. Pomaže u uklanjanju bora, tonira kožu, čineći je glatkom i svilenkastom. Jača strukturu lica, smanjuje turgor kože.

EO pena za umivanje anti age 150 ml

Nastaje na bazi prirodnih ulja i ekstrakata koristeći najnoviju tehnologiju. Delikatna tekstura i bogat sastav pomažu zreloj koži. Poboljšava cirkulaciju krvi, tonira, povećava elastičnost i aktivira regenerativne procese u ćelijama kože, aktivno hidrira i obnavlja.