YOSINE KIREI LIFT. elixir serum 30ml

Koncentrovani retinol kompleks – za kožu predstavlja čist vitamin A koji dolazi u višeslojnim kapsulama. Tako joj daje trenutni V shape efekat, podižući konture lica.

YOSKINE KIREI 60+ d/n krema lice 50ml

Retino mikroni – patentom zaštićena forma retinola, skrivenog u mikrokapsulama izgređenih u 1000 slojeva. Postepeno se oslobađa prodirući sve dublje u kožu. Tako osigurava neverovatne rezultate u redukciji bora i podizanju donjih slojeva kože.

YOSKINE KIREI LIFT. krema očna zona 15ml

Retino mikroni – patentom zaštićena forma retinola skrivenog u mikrokapsulama izgređenih u 1000 slojeva. Postepeno se oslobađa prodirući sve dublje u kožu. Tako osigurava neverovatne rezultate u redukciji bora i podizanju donjih slojeva kože.

YOSKINE KIREI LIFT. krema očna zona 15ml

Intenzivni regenerativni serum sa biomimetičkim peptidima. Daje momentalni efekat zategnute i glatke kože . Osigurava intenzivnu regeneraciju i ispunjava tri tipa bora : Mimičke ( facijalne ekspresije ), bore izazvane umorom i “gravtitacione” bore

YOSKINE KIREI LIFT. d/n krema lice 50ml

Triple wrinkle-filling dnevna krema sa biomimetičkim peptidom, 55+ Dubinska regenracija kože i isupnjavanje tri tipa bora: Mimičke ( facijalne ekspresije ), bore izazvane umorom i “gravtitacione” bore.

YOSKINE ASAYAKE PUREmicelarni krem 200 ml

Micelarno mleko sa prirodnim vlaknima svile za uklanjanje šminke sa lica i očiju. 3 u 1 formula kombinuje svojstva gela za umivanje, mleka za čišćenje i micelarne vode.

YOSKINE ASAYAKE PUREgel/lice alga 200ml

Gel za čišćenje lica sa with japanskom Wakame morskom algom, koja je bogata fukoidanom. Ovo jedinjenje koje se nalazi u samo nekoliko braon algi na svetu ima snažan antioxidativni efekat.

YOSKINE ASAYAKE PURE micelarna voda 200 ml

Aktivni kompleks hijalurnoske kiseline niske molekularne težine i YO’ hijaluron intenzivno hidrira i zaglađuje kožu. Efikasno osvežava i umiruje iritacije.

YOSKINE KIREI LIFT. d/n krema lice 50 ml

Saffron pro elastin – Aktivni kompleks na bazi šafrana stimuliše sintezu vlakana kolagena i elastina i daje savršeno gladak i obnovljenizgled kože, čineći je zategnutom i blistavom.

YOSKINE KIREI d/n ret. krema za lice 50 ml

3X retinol komleks – Luksuzni spoj tri vrste retinola, Molekularni, lipo-retinol u kapsulama i retinoid sferulit. Osigurava dubinsko obnavljanje ćelija kao i njihovo popunjavanje.

YOSKINE ROYAL BEE45+ d/n krema lice 50 ml

Rejuvenating microlift – Krema za dan i noć 45 + intenzivno i trentunto popunjava bore

YOSKINE ROYAL BEE n/krema 55+ 50 ml

Triple wrinkle-filling dnevna krema sa biomimetičkim peptidom, 55+ Dubinska regenracija kože i isupnjavanje tri tipa bora: Mimičke ( facijalne ekspresije ), bore izazvane umorom i “gravtitacione” bore.