Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

sanaterra - jednostavno 100% prirodno


Sanaterra organski dodatak jelima predstavlja jedinstvenu kombinaciju organske kurkume u prahu, himalajske soli I šest vrsta 100% prirodnog organskog povrća Vrste organskog sušenog povrća koje koristimo u našem dodatku jelima su: šargarepa, pašternak, crni luk, celerov list, peršunov list i peršun

Sanaterra organski dodatak jelima u sebi sadrži najveći procenat organskog sušenog povrća čak 20% te po količini učešća povrća u samom proizvodu predstavlja jedinstven proizvod na tržištu. Što znači da konzumiranjem ovog proizvoda koristite mnogo više povrća nego inače.

U povrću iz organskog uzgoja hranljivi udeo je mnogo veći. Značajna razlika se oseti I ukusu što upravo I čini organski dodatak jelima kvalitetnijim.

Organska kurkuma je jedan od najmoćnijih prirodnih lekova čiji je aktivan sastojak kurkumin “sveti prah” kako ga u Indiji zovu, jača I neguje naš organizam. Svojom karakterističnom bojom i aromom čini jela ukusnijom i kvalitetnijom.

Himalajska roze so je najčistija I najzdravija so na svetu. Sadrži 84 minerala koji se nalaze I u našem telu I na taj način podržava zdravu ravnotežu tečnosti u telu.

Sanaterra organski dodatak jelima koristi se kao dodatak, poboljšava ukus supama, umacima, jelima od mesa I povrća.

Posebno ističemo činjenicu, na koju smo ponosni, da je naš organski dodatak jelima napravljen bez konzervansa, aditiva i veštačkih boja.

Jednostavno 100% prirodno.